Blog navigation

Blog categories

Latest posts

Posted in : "2023 - September"

  • Sir Ağda Yatağı
    Sir Ağda Yatağı

    Güzellik merkezleri ve bakım salonları, kişisel bakımlarına özen gösteren kişilerin sıklıkla gittiği yerler arasında bulunmaktadır. Güzellik merkezi ve bakım salonlarında 1’den farklı işlem ve prosedür uygulanmaktadır. Güzellik merkezlerinde özellikle kadınlar tarafından tercih edilen ağda yaptırma işlemleri için, Sir Ağda Yatağı kullanımı yapılmaktadır.

    Read more
  • Medikal Sedye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
    Medikal Sedye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

    Medikal sedye, çeşitli amaçlarla kullanılan bir tür yataktır. Sağlık merkezi, hastane, medikal estetik merkezi ve daha birçok alanda kullanıma uygundur. Hastaların daha iyi muayene edilmesi ve hastalığın teşhisini kolaylaştırması için de tercih edilir. Hastanelerde demirbaş olarak kullanılan medikal sedye satın alınmadan önce belli kriterler göz önünde bulundurulmalıdır.

    Read more
  • Bebek Bakım Masası
    Bebek Bakım Masası

    Bebekler doğdukları andan itibaren aileleri tarafında özenli bir şekilde bakılmaya ve yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Her anne, baba ve aile üyeleri için bebekler hem göz bebeğidir hem de çok değerlidir. Aynı şekilde bebeklerin bakımları da aileler için çok önemlidir.

    Read more
  • Hasta Yatağı
    Hasta Yatağı

    Yaşamımızı sağlıklı ve dinç bir şekilde geçirebilmek için, günlük yaşamımızda sağlığımıza özen göstermekteyiz. Sağlığımızın yerinde olması için özen göstersek bile, bazen bu durum mümkün olmamaktadır.

    Read more
  • Cilt Bakım Yatağı
    Cilt Bakım Yatağı

    Birçoğumuzun günlük hayatındaki rutinlerinden bir tanesi cilt bakımdır. Cilt bakımı vücudumuz için önemli rutinlerden bir tanesidir. Çünkü gün içerisinde dışarıda geçirdiğimiz vakitlerden cildimiz de etkilenmektedir. Sıcak havalar, soğuk havalar, kir ve toz gibi etkenler cildimizin yıpranmasına sebep olmaktadır.

    Read more
Showing 1 to 5 of 5 (1 Page)
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close