Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Piercing Sedyeleri Özellikleri?
    Piercing Sedyeleri Özellikleri?

    En İyi Piercing Sedyeleri Modelleri? Piercing sektörü içerisinde kullanılmakta olan çok sayıda ürün bulunmaktadır. Bu ürünler sıralandığı zaman ilk olarak akla gelen anjiokat, makas ya da eldiven gibi ürünler gelmektedir. Lakin göbek kısımlarına işlem yaptıracak olan kişilerin iyi bir şekilde işlemden geçebilmeleri için rahat bir şekilde uzanabilmeleri gerekmektedir. Bunun için piercing sedyeleri olarak isimlendirilmekte olan ürünler son derece işe yaramakta olan bir üründür. Bu ürünler...

    Devamını oku
  • Veteriner Malzemeleri  Nelerdir
    Veteriner Malzemeleri Nelerdir

    Veteriner Malzemeleri Veteriner malzemeleri konusundan önce veterinerin kim olduğu ve ne iş yaptığı ile ilgili kısa bir bilgi vermek gerekirse; veteriner, hayvanların sağlıklarının korunması, çeşitli hastalıklarının engellenmesi, birbirleri arasında hastalık bulaşmasını engellemek ya da insanlara bulaşmasını engellemek adına çeşitli çalışmalar yapan kişidir. Bu kişilerin de bu işlemleri yapabilmeleri için bir takım veteriner malzemeleri ihtiyaçları bulunmaktadır.

    Devamını oku
  • Masaj Yatağı Özellikleri Nedir?
    Masaj Yatağı Özellikleri Nedir?

    En İyi Masaj Yatağı Modelleri?   Masaj yatakları, İnsanların ruhen ve bedenen rahatlamaları için güzellik merkezi ve sağlık merkezlerinde kullanılmaktadır. Rahatlamak için masaj yaptırmayı ve spa masajları tercih eden insanlar için kullanışlı ve birbirinden farklı özelliklerde pek çok masaj yatağı modeli mevcuttur. Bu tür masaj yataklarını almadan önce mutlaka bu işten anlayan bir uzmandan yardım almak faydalı olacaktır.

    Devamını oku
  • Saç Ekim Koltuğu Modelleri?
    Saç Ekim Koltuğu Modelleri?

    En İyi Saç Ekim Koltuğu Nedir?       Rahat kullanım ve konfor isteyen işlemler arasında saç ekimi bulunmaktadır. Zaman olarak uzun bir dilimi alan bu işlem için konforlu bir alan olmazsa olmazlar arasındadır. Bu bakımdan saç ekim koltuğu kullanım açısından rahat bir yapıya sahip olmalıdır.

    Devamını oku
  • Veteriner Pet Bakım Masaları Modelleri?
    Veteriner Pet Bakım Masaları Modelleri?

    En İyi Veteriner Pet Bakım Masaları Modelleri? Veteriner kliniklerinde evcil hayvanların muayenesi veya operasyonun yapılması sırasında kullanılan masalara pet bakım masaları denmektedir. En İyi Veteriner Pet Bakım Masaları tercih edilirken muayene sırasında evcil hayvanın durması için yeterince alan olması önemlidir. Ayrıca hareket kabiliyeti de avantaj sunar. Operasyonlar sırasında yükseltilebilmesi veteriner hekimlerin müdahalelerini kolaylaştırır. Hidrolikli veteriner pet bakım masaları...

    Devamını oku
  • Kol Dayama Sehpaları Özellikleri Nedir?
    Kol Dayama Sehpaları Özellikleri Nedir?

    En İyi Kol Dayama Sehpaları Nelerdir? Dövme yapan işletmelerde özellikle kola dövme yapılırken kolun sabit durması için kol dayama sehpaları kullanılmaktadır. Peki bahsetmiş olduğumuz bu kol dayama sehpaları nedir? Bu sehpaların kullanım amacı ve özellikleri nelerdir?

    Devamını oku
  • Eskoba Basamak Modelleri Nelerdir?
    Eskoba Basamak Modelleri Nelerdir?

    En İyi Basamak Eskoba Basamak Modelleri? Sağlık alanında kullanılan ve sağlık problemi yaşayan kişilerin en çok işine yarayan medikal ürünlerden birisi de eskabo basamaktır. Bu basamak sayesinde sedyeye ya da yatağa çıkmakta zorluk çeken hastalar basamak yardımı ile bu işlemi gerçekleştirebilmektedir. Genellikle tek ya da iki basamaktan oluşan eskabo basamak muayenehanelerde ve denge testlerinde de kullanılabilmektedir.    

    Devamını oku
  • Masaj Yatakları Üretici
    Masaj Yatakları Üretici

    Masaj Yatakları   İnsanalar son zamanlarda rahatlamak maksadı ile masaj salonlarını sıklıkla ziyaret etmektedirler. Masaj kültürü gün geçtikçe daha fazla rağbet görmektedir. Bu salonlarda kaliteli masörlerin bulunması yeterli değildir. Bu salonlarda kullanılan tüm malzemelerin rahata hitap etmesi gerekmektedir. Bu sebep ile bu salonların açılması ve malzemelerinin tercih edilmesi aşamasında oldukça dikkatli olunması gerekmektedir. Bu malzemeler arasında en önemli olan Masaj Yatakları olduğu...

    Devamını oku
  • Veteriner Operasyon Masaları Nedir?
    Veteriner Operasyon Masaları Nedir?

    En İyi Veteriner Operasyon Masaları Nedir? Veteriner hekimler, minik dostlarımız olan kedi, köpek, gibi hayvanların tedavilerinde görev almaktadır, bu sebeple de kliniklerinde hayvanlara yönelik hastalık teşhis ve tedavilerinde kullandıkları veteriner operasyon masaları bulunmaktadır. Peki Veteriner Operasyon Masaları Nedir?

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Sedyesi Fiyatları
    Cilt Bakım Sedyesi Fiyatları

    Cilt Bakım Sedyesi Cilt bakımı sektöründe son yıllarda hemen hemen her semtte kuaförlerin ilgili bölümleri ve güzellik salonları açılmıştır. Bu salonlar ve bakım merkezlerinde çeşitli yöntemlerle yapılan cilt bakımı işlemi cilt bakım sedyesi üzerinde uygulanmaktadır. Medikal ekipmanlar arasında yer alan bu sedyeler hem standart metal ayaklı normal sedye olarak hem de boyun ve ayak bölümü hareket edebilen elektrikli olarak üretilmektedir. İşlem sırasında hem uygulama yapan kişinin hem de...

    Devamını oku
  • Muayene Masası Özellikleri
    Muayene Masası Özellikleri

    Muayene Masası Sağlık ocaklarında, tıp merkezlerinde, sağlık kuruluşlarında, hastanelerde kullanılan masalardır. Muayene masası sağlık kuruluşlarında hastaların tedavi edilmesi, teşhislerinin konması ve daha sonraki zamanlarda kontrollerinin sağlanması için sağlık personeli tarafından kullanılan masalara denilmektedir. Bu basalar sağlık sektörü dışında her hangi bir yerde kullanımı bulunmamaktadır.

    Devamını oku
  • Cihaz Sehpası Fiyatları
    Cihaz Sehpası Fiyatları

    CİHAZ SEHPASI İş yerleri içerisinde ya da bazı kurumlar içerisinde kullanılan bazı cihazlar insan gücü kullanılarak bir yerlere götürülmesi zor olan işlemlerdir diyebiliriz. Bundan dolayı cihaz sehpası gibi ürünler bu konularda kullanılarak işlerimizi kolay hale getirmektedir. Bu ürünlerden iyi bir şekilde faydalanabilmek adına kaliteli bir ürün olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

    Devamını oku
Showing 13 to 24 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı