Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Kaliteli Cilt Bakım Koltuğu
    Kaliteli Cilt Bakım Koltuğu

    Cilt bakım koltukları; güzellik salonlarında ya da kuaförlerde veya berberlerde kullanılan koltuklara verilen isimlerdir. Bu koltuklar farklı şekiller alabilen ve yandan destekli kolları olan ürünlerdir. Cilt bakım koltuğu alınırken dikkat edilecek bazı hususlar bulunmaktadır.

    Devamını oku
  • Konforlu Masaj Yatakları
    Konforlu Masaj Yatakları

    Masaj yatakları, konforlu ve hijyenik bir ortam sağlaması açısından önemlidir. Ortam sıcaklığını gerekli miktarda ayarlayarak vücudu masaja hazırlar. Farklı masaj ayarları bulunur. Bu şekilde ihtiyaç duyulan masaj tipi uygulanabilir. 

    Devamını oku
  • Epilasyon Yatağı Modelleri
    Epilasyon Yatağı Modelleri

    Epilasyon Yatağı     Epilasyon yatakları lazer epilasyon ya da standart epilasyon için ayrılmamaktadır. Her iki epilasyon işlemi için de epilasyon yatağı kullanılmaktadır. Epilasyon yatakları türleri de pek çok sıralamadan oluşmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövme Sedyesi Modelleri
    Dövme Sedyesi Modelleri

    DÖVMECİ SEDYESİ Dövmeyi bugün birçok insan tercih etmektedir. Sebebi aslında psikolojik. Kişiler kendilerini tanımlandırmak adına dövmeyi kullanıyor. Örneğin, aslan dövmesi yaptıran kişilerden sakin, uysal insanlar olmasını bekleyemeyiz. Kişi kendini böyle ifade etmektedir. Veya kişi yogayla ilgileniyorsa kesinlikle lotus çiçeği dövmesi görürsünüz. Yani kişiler kendilerini yansıtmak istedikleri şekilleri kullanmaktadır. Günün sonunda ise kazanan tabi ki dövme ustaları oluyor. Ve birçok hikaye...

    Devamını oku
  • Dövme Lambası Fiyatları
    Dövme Lambası Fiyatları

    Dövme Lambası Birçok ihtiyacı karşılayan dövmeler çeşitli mesaj vermesi sebebiyle oldukça sık tercih edilmiştir. Belli bir zümreye yada çeteye ait olduğunu bildirme işareti olarak da dövme kullanılmıştır. Kimileri için ise sırf kafa dağıtma ya da mutlu olma amacıyla yapılmıştır. Dövmelere yüklenen anlam her kültürelde çeşitlilik göstermektedir.

    Devamını oku
  • Spa Yatağı Fiyatları
    Spa Yatağı Fiyatları

    Spa Yatağı Masaj çoğu insanın yakından ilgilendiği bir konudur. Spa da masajın en önemli özelliğidir. Spa masajı yaptırdığınızda ne kadar rahatladığınızı göreceksiniz. Spa yatağı da yapılan masajın verimli olması açısından oldukça önemlidir. Spa yatağı genellikle ahşap olarak tercih edilir. Ahşabın rahat ettirici özelliği yataklarda da kullanılmaktadır. Ahşap haricinde de çeşitli malzemeler kullanılmaktadır. Ancak genellikle tercih edilen ürün ahşaptır.

    Devamını oku
  • Koltuk İle Oluşturulan Hazır Setler Nelerdir?
    Koltuk İle Oluşturulan Hazır Setler Nelerdir?

    İşletmelerde, sağlık kurumlarında ve birçok yerde oturma veya yatma için ürünler alınır. Özgülendiği alanda her biri işlevini en iyi biçimde yerine getirir. Destek sağlama, depolama, görünüm olarak kullanılma ve aydınlatma gibi işlevleri olan bu ürünler işletmenin olmazsa olmazıdır.

    Devamını oku
  • Epilasyon ve Bakım Yatağı
    Epilasyon ve Bakım Yatağı

    Güzellik ve bakım hepimizin son yıllarda çok rağbet gösterdiği bir sektör haline gelmiştir. Açılan yeni güzellik ve kuaför salonları sayesinde her semtte ve her bütçeye uygun hem epilasyon hem cilt bakımı yapma imkanı doğmuştur. Güzel görünmek ve bakımlı görünmek adına özellikle biz kadınların sık sık bakım için gittiği bu salonlarda dekor ve sağlık açısından uygunluk çok önemlidir.

    Devamını oku
  • Kozmetik Ekipmanları
    Kozmetik Ekipmanları

    Kozmetik ürünler genel anlamda,  güzelleştirme, çekiciliği arttırma veya görüntüyü değiştirme amacıyla kullanılan, insan vücuduna sürülen, serpilen veya sprey şeklinde uygulanan kimyasal veya bitkisel maddelerdir. Bu maddelere genel anlamda verilen isim ise kozmetik ekipmanları veya kozmetik malzemeleridir. Kozmetiğin bir alt dalı ise yüzü ve çevresini güzelleştirmek veya farklı bir görünüm kazandırmak için ruj, maskara, fondöten ve allık gibi ürünlerle yapılan makyajdır. Kozmetik ekipmanları...

    Devamını oku
  • Bebek Alt Açma Masası Fiyatı
    Bebek Alt Açma Masası Fiyatı

    Bebekler için ve anneler için her geçen gün yaşamı kolaylaştıran ürünler satışa sunulmaktadır. Bu ürünlerin birçoğunun maksadı insan hayatını kolaylaştırmaktır. Hayatının kolaylaşmasına ihtiyaç duyan en büyük insanlar annelerdir. Bilhassa bebeklik dönemlerinde buna oldukça fazla ihtiyaç duymaktadırlar. Anneler ile ilgili en son Bebek Alt Açma Masası oldukça hayat kolaylaştıran bir masa olarak piyasaya sürüldü. Bu masa oldukça zorlanılan bir faaliyeti hem kolay hem de eğlenceli bir hale...

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Yatakları Modelleri
    Kalıcı Makyaj Yatakları Modelleri

    Kalıcı Makyaj Yatakları Güzellik ve bakım hemen hemen her kadının meraklı olduğu bir sektördür. Her gün yeni yöntemler ile daha hoş görünmek mümkün hale gelmiştir. Bu yöntemler arasında yer alan kalıcı makyaj uygulaması her gün sürekli makyaj yapmak durumunda olan kadınlar için çok güzel bir yöntemdir. Hem zaman kazancı hem de daha hoş görünmek için bir fırsattır.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Sedyesi Fiyatı
    Kalıcı Makyaj Sedyesi Fiyatı

    Kalıcı makyaj sedyesi genellikle kuaförlerde, güzellik merkezlerinde ve makyaj yapan yerlerde kullanılan ürünlerdir. Günümüz de teknolojinin ilerlemesiyle birlikte her ürün de ilerleme gözlenmektedir. Demirbaş malzemesi olarak bilinen bu ürünler, genellikle metal olarak satılmaktadır. Ayakları tekerlekli olduğu için rahatlıkla başka bir yere taşınabilir. Güzellik ve bakım alanında hemen hemen her gün yeni şeyler çıkmaktadır. Yıllardır bu sektör de hizmet veren bir firma olarak ürettiğimiz...

    Devamını oku
Showing 241 to 252 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı