Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Spa Yatakları
    Spa Yatakları

    Çağdaş yaşam, birçok değişik sorunu da beraberinde getiriyor. Gün içinde stres seviyesinin yükselmesi nedeni ile kas ağrıları gibi problemlerin yanında, strese bağlı olarak hastalıklarda da artış gözleniyor. Rahatlatıcı etkinliklerin başında gelen masaj ve terapilerin bir arada sunulduğu spa merkezleri, gün içinde oluşan stresten uzaklaşmanıza yardımcı olmaktadır.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Koltuğu
    Kalıcı Makyaj Koltuğu

     Kalıcı makyaj koltuğu boyutları ve renkleri değişiklik gösteren ve medikal malzemelerden oluşan bir koltuk türüdür. Genelde  kalıcı makyaj koltuğu beyaz ve siyah renklerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra özellikle ahşap olarak üretilen kalıcı makyaj koltuklarında kahverengi renk ile de karşılaşılır.

    Devamını oku
  • Lazer Epilasyon Yatağı Ve Hasta Yatağı Arasındaki Fark Nedir?
    Lazer Epilasyon Yatağı Ve Hasta Yatağı Arasındaki Fark Nedir?

    Sedye ve yatak türlerinin kullanım alanları ürünün işlevi hakkında bilgi verir. Sedye ve yatak tipindeki ürünlerin her birinin çeşitli özelliklerinin bulunması onların adlandırılma şekillerini de farklılaştırır.  Lazer epilasyon yatağı, masaj yatağı ve hasta yatağı olarak nitelendirilmesinin sebebi de budur.

    Devamını oku
  • Spa Yatakları Fiyatı
    Spa Yatakları Fiyatı

    Spa yapılırken özellikle çok rahat ve huzurlu bir ortamda olması gerekir. Son yıllarda artan stresle beraber özellikle kişisel bakım ve rahatına özen gösteren herkes spa ile rahatlamayı tercih edebilirler. Dolayısıyla spa yatakları kaliteli olmalıdır. Her kişinin beden yapısına uygun olması ve sağlamlık ilkesi kaçınılmaz bir gerekliliktir.

    Devamını oku
  • Dövme Sandalyesi
    Dövme Sandalyesi

    Dövme sanatı herkesin yapabileceği bir sanat değildir. İlk olarak bu sanata kesinlikle bu sanatı icra edebilmek adına bir yeteneğinizin olması gerekmektedir. Bunun ardından bu iş ile uğraşan profesyonel birinin yanında belli bir süre çırak olarak çalışmanız gerektiğini sizlere söyleyebiliriz. Bu işlemleri yaptıktan sonra kendi dövme stüdyonuzu kurmak adına önünüzde herhangi bir engel bulunmayacaktır. Dövme stüdyonuzu kurmayı başardıktan sonra stüdyonuz içerisinde belli başlı ürünleri...

    Devamını oku
  • Dövme Malzeme Arabası Özellikleri
    Dövme Malzeme Arabası Özellikleri

    DÖVME MALZEME ARABASI Dövme işlemi zahmetli ve meşakkatli bir işlemdir. Bundan dolayı bu sanatı sergileyecek olan kişilerin bu iş konusunda son derece profesyonel olmaları gerekmektedir. Bunun için bu işe başlamadan önce gerekli olan bütün eğitim süreçlerinden geçmeleri gerekmektedir. Bu eğitim süreçlerini başarıyla geçip stüdyo açmaya karar veren kişilerin kesinlikle stüdyoları içerisinde malzemelerinin eksik olmaması gerekmektedir. Bunun için ürünlerin eksilmesi halinde hemen yerini...

    Devamını oku
  • Ahşap Kaliteli Masaj Masası
    Ahşap Kaliteli Masaj Masası

    Masaj masası önemli bir yapıdır. Çünkü mesaj işlemi sırasında hem rahat olması hem de kullanışlı olması gerekmektedir. Bundan kaynaklı olarak masaj masası çeşitleri arasında aparat konusunda ve diğer fiziksel konular bakımından yeni eklemeler yapılarak yeni modelleri çıkarıldı.

    Devamını oku
  • Pet Bakım Ve Muayene Masası Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
    Pet Bakım Ve Muayene Masası Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Hayvanların traş edilmesi, düzenli olarak muayenesi ve çeşitli tahlillerin yapılması gerekir. Veterinerler pet bakım ve muayene masası ile bunların hepsini gerçekleştirebilir. Sedye tipinde tasarlansa da aslında bir sedye veya yataktan çok daha fazlasıdır. Çünkü hayvan dostların en iyi şekilde muayene edilmesini sağlamak için pet bakım ve muayene masası zorunludur.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Yatakları
    Kalıcı Makyaj Yatakları

    Güzellik ve bakım hemen hemen her kadının meraklı olduğu bir sektördür. Her gün yeni yöntemler ile daha hoş görünmek mümkün hale gelmiştir. Bu yöntemler arasında yer alan kalıcı makyaj uygulaması her gün sürekli makyaj yapmak durumunda olan kadınlar için çok güzel bir yöntemdir. Hem zaman kazancı hem de daha hoş görünmek için bir fırsattır.

    Devamını oku
  • Spa Yatağı
    Spa Yatağı

    Stres ve hayatın getirdiği pek çok zorluklar insan vücudunun kimyasını bozmakta ve bu durum, vücutta belli başlı pek çok soruna neden olmaktadır. Pek çok insan vücudunu rahatlatmak, kas ağrılarını dindirmek ve kasları rahatlatmak, zihin yorgunluğundan arınmak için spa merkezleri, terapi merkezleri ve saunaları kullanmaktadır. Üretim firmaları bu spa yataklarını istenilen renkte, istenilen kalite ve malzemede, istenilen özelliklerde ve istenilen boyutlar da da özel olarak imal etmektedir.

    Devamını oku
  • Kaliteli Saç Ekim Koltukları
    Kaliteli Saç Ekim Koltukları

    Saç ekim koltukları güzellik ve bakım merkezlerinde genellikle erkeklerin tercih ettiği saç ektirme işlemi için kullanılır. Saç ekim son zamanlar da erkekler tarafından çok fazla tercih edilmeye başlandı. Bunun nedeni teknolojinin ileri düzeyde olması ve kellik sorunu yaşayan erkeklerin artık saç ektirerek daha doğal bir görüntüye sahip olmak istemeleridir. 

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Yatağı Üreticisi
    Kalıcı Makyaj Yatağı Üreticisi

    Kalıcı makyaj, tek kullanımlık bir iğneyle hemen deri yüzeyine boyaların yerleştirilmesi işlemidir. Uygulama ağrısızdır ve yaklaşık 1-1,5 saatte bitmektedir. Doğal kalıcı makyaj sayesinde her gün makyaj yapma işleminden kurtulursunuz. Her an her yerde cildiniz makyajlıdır. Güzel yapılmış bir makyaj sizi olduğunuzdan daha canlı ve genç gösterir.

    Devamını oku
Showing 289 to 300 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı