Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Medikal Sedye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
    Medikal Sedye Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

    Medikal sedye, çeşitli amaçlarla kullanılan bir tür yataktır. Sağlık merkezi, hastane, medikal estetik merkezi ve daha birçok alanda kullanıma uygundur. Hastaların daha iyi muayene edilmesi ve hastalığın teşhisini kolaylaştırması için de tercih edilir. Hastanelerde demirbaş olarak kullanılan medikal sedye satın alınmadan önce belli kriterler göz önünde bulundurulmalıdır.

    Devamını oku
  • Masaj Sedyeleri Üreticisi
    Masaj Sedyeleri Üreticisi

    Kişilerin zaman zaman rahatlamak isteyerek tercih ettiği masaj hizmetinde kalite önem taşır. Kaliteli bir hizmette konforun ve rahatlığın önemi büyüktür. İnternet ortamında faaliyet gösteren https://probed.com.tr/tr/ adresinde en kaliteli ve %100 yerli üretime sahip olan masaj sedyesi satışı yapılıyor. Hamam, masaj salonu, spa salonu gibi hizmet salonlarına özel, farklı detay ve özelliklere sahip masaj sedyesi ürünleri sitede sergileniyor. Masaj salonlarının konseptine uygun olan katlanır...

    Devamını oku
  • Epilasyon Yatağı Üreticisi
    Epilasyon Yatağı Üreticisi

    Günümüzde güzellik bakım salonları ve kuaförler oldukça işlev kazanan yerlerdir. Kadınların sürekli olarak gittiği ve bakımlarını düzenli olarak yaptırdığı bu yerler, her geçen gün artmaya devam etmektedir. Epilasyon da son yıllarda istenmeyen tüylerden kurtulmak için yapılan bir işlemdir. Sık olarak kadınlar yaptırır. Ancak erkekler de özellikle yüz bölgesine çok fazla uygulamaktadır. Epilasyon yatağı da bu anlamda oldukça önemlidir. Yatağında hareketli olması bu anlamda önemlidir. Yatağın...

    Devamını oku
  • Dövme Taburesi Fiyatları
    Dövme Taburesi Fiyatları

    DÖVME TABURESİ Dövme sedyesi veya bunun benzeri bir ürün kullanmak istemeyen sizler veya müşterileriniz için biz yine boş durmadık ve Dövme Taburesi, ürününü piyasaya sürdük. Bu sayede ne kadar sizi düşündüğümüzü bir kez daha gösterdik.

    Devamını oku
  • Ahşap Spa Yatağı
    Ahşap Spa Yatağı

    Spa Yatağı Günümüzün hayat şartları ve modern olarak tabir edilen yaşam, pek çok sorunu da beraberinde getirmektedir. Stres yanında vücudumuzdaki kas ağrıları da artış göstermektedir. Vücudumuzu ve kaslarımızı rahatlatmak için pek çok terapi seanslarının yanı sıra spa merkezleri de kurulmuştur.

    Devamını oku
  • Ağda Masası Fiyatı
    Ağda Masası Fiyatı

    Günümüz içerisinde artık bütün insanlar kendilerine bakım göstermektedir. Bu yüzden eskiden sadece kadınların kullanmakta olduğu ağda yöntemi ile kıllardan kurtulma artık erkekler tarafından da tercih edilmektedir. Bundan dolayı güzellik merkezleri ağda işlemini gerçekleştirirken son derece modern ürünleri tercih etmeye özen göstermektedirler. Bundan dolayı ağda işlemi sırasında çeşitli malzemeleri kullanmayı asla ihmal etmemektedirler. Bu ürünler içerisinde tercih edilmekte olan ürünlerden...

    Devamını oku
  • Ahşap Spa Yatağı
    Ahşap Spa Yatağı

    Spa son yıllarda ülkemize gelen özel losyonlarla yapılan masaj türüdür. Günümüzde birçok kadının özellikle yaptırdığı bu masaj ile vücudun daha fazla dinlendiği ve birçok zararlı elektrikten arındığı bilinmektedir. Çoğunlukla bayanların yaptırdığı bu masaj türü uzak doğudan gelen özel losyonlarla yapılmaktadır. İşlem sırasında ve sonrasında vücudun rahatlaması sağlanır. Açılan birçok masaj salonu ve güzellik salonlarında yapılan bu işlem son günlerde büyük otellerin ilgili bölümleri de...

    Devamını oku
  • Muayene Yatağı
    Muayene Yatağı

    Hastane içerisinde birçok ürün sağlık personellerinin iş yüklerini hafifletebilmektedirler. Bu ürünler içerisinde bulunan muayene yatağı özellikle doktorların gelen hastaların tedavi ve tanı işlemlerini daha kolay bir şekilde yapmalarına olanak sunmaktadır. Tedavi ve tanı işlemi için gelmiş olan hastayı dilediği pozisyon içerisine sokabildiği bu yatak sayesinde doktorlar tanılarını kesin bir şekilde koyabilmektedirler.

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Yatağı
    Cilt Bakım Yatağı

    Birçoğumuzun günlük hayatındaki rutinlerinden bir tanesi cilt bakımdır. Cilt bakımı vücudumuz için önemli rutinlerden bir tanesidir. Çünkü gün içerisinde dışarıda geçirdiğimiz vakitlerden cildimiz de etkilenmektedir. Sıcak havalar, soğuk havalar, kir ve toz gibi etkenler cildimizin yıpranmasına sebep olmaktadır.

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltuklarındaki Kalite
    Kan Alma Koltuklarındaki Kalite

    Tüm devlet ve özel hastanelerde yer alan kan alma koltukları zamanı geldiğinde değiştirilmesi gerekir. Özellikle birçok farklı alternatife sahip olan kan alma koltuğu modelleri en uygun fiyatlarla bu sitede yer almaktadır. Kan alma koltuklarındaki tüm konfor ve rahatlık % yerli üretime sahip bu firma ile mümkündür. 

    Devamını oku
  • Sedye Çeşitleri Nelerdir?
    Sedye Çeşitleri Nelerdir?

    Sedye hastanelerde ve ambulanslarda sıklıkla kullanılan ve kesinlikle olması gereken ürünlerin başında gelmektedir. Bundan dolayı da sağlık alanlarının ayrılmaz bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. Sedye bu kadar aktif olarak kullanılan bir ürün olmasından dolayı, farklı amaçlar için kullanılan birçok çeşidi bulunmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövmeci Sedyesi
    Dövmeci Sedyesi

    Dövme işlemi yapmak adına belli başlı bir yeteneğe sahip olmanız gerekmektedir. Bu yeteneğinizi geliştirmek adına kesinlikle bir dövme ustasının yanında gerekli olan bütün eğitim süreçlerini bitirmiş olmanız gerekmektedir. Bununla birlikte bir stüdyo sahibi olmayı planlıyorsanız eğer kesinlikle eksiksiz bir şekilde sahip olmanız gereken bazı demirbaş ürünler bulunmaktadır. Dövme sedyesi bu demirbaş ürünler içerisinde önemli bir yer tutmaktadır.

    Devamını oku
Showing 301 to 312 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı