Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Masaj Yatağı
    Masaj Yatağı
    beğenildi

    Fizik merkezlerinde, masaj merkezlerinde tıbbi tedavilerin uygulamasının yapıldığı yerlerde kullanılan yatak modelleri bulunmaktadır. Bu yatak modellerine ise Masaj Yatağı adı verilmektedir.

    Devamını oku
  • Piercing Malzemeleri Nelerdir?
    Piercing Malzemeleri Nelerdir?
    beğenildi

    Piercing özellikle gençlerin tercih ettiği ve günümüzde gençlerin arasında oldukça yaygın olan bir uygulamadır. Doğrudan vücudun delinmesi ve yabancı bir cismin takılması ile yapılan bu işlem enfeksiyon riski taşıdığından dolayı alanında uzman kişiler tarafından hijyenik bir şekilde yapılmalıdır. Tamamen iyileşme sağlanana kadar da bölgenin temizliği ve kuru kalması çok önemlidir. Birçok çeşidi vardır. Burada işlemin çeşidine göre piercing malzemeleri kullanılmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövme Kol Dayama Sehpası
    Dövme Kol Dayama Sehpası
    beğenildi

    Dövme kol dayama sehpası dışarıdan bakıldığı zaman basit bir ürün olarak görünebilir. Lakin bu ürün dövme stüdyosu işletmekte olan kişilerin adeta iş yüklerini hafifletmekte ve müşterilerinin işlem sırasında kendilerinden memnun olmasını dahi sağlayabildiği söylenebilir.

    Devamını oku
  • Dövme Stüdyosu Malzemeleri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
    Dövme Stüdyosu Malzemeleri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
    beğenildi

    Tattoo ve dövme sektörünün yükseliş yaşaması bu alanda ihtiyaç duyulan mobilyaları da artırmaktadır. Mobilyaların çeşitlenmesi ve sektörlere uygun ürünler tasarlanması müşteri memnuniyetine büyük ölçüde etki eder. Uzun soluklu işlemlerin yapıldığı dövme stüdyoları için dövme stüdyosu malzemeleri aynı şekilde önem taşır.

    Devamını oku
  • Kozmetik Kuaför Ürünleri
    Kozmetik Kuaför Ürünleri
    beğenildi

    Kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde kullanılan malzemelerin hepsine kuaför mobilyaları denilir. Bu ürünler her yeni günde açılan yeni salonlar ile birlikte değişkenlik göstermektedir.

    Devamını oku
  • Uygun Fiyatlı Dövme Koltuğu
    Uygun Fiyatlı Dövme Koltuğu
    beğenildi

     Dövme koltuğu medikal malzemeler arasında yer alan ve genelde dövmecilerde kullanılan ürünlerdendir. Dövme koltuğu ile ilgili pek çok konu merak edilir. Bunlardan biri de dövme koltuklarının fiyatıdır.

    Devamını oku
  • Medikal Lamba Üreticisi
    Medikal Lamba Üreticisi
    beğenildi

    Sağlık hepimiz için şüphesiz en önemli şeydir. Sağlığımız söz konusunu olunca da her şeyin en iyisi isteriz haklı olarak. Medikal lamba medikal ürünler açısından en önemli olanlarından biridir. Birkaç çeşidi bulunmaktadır. Kullanım amacına ve bulunulan ortama göre de çeşit tercihi yapılabilir.

    Devamını oku
  • Dövmeci Kol Sehpası
    Dövmeci Kol Sehpası
    beğenildi

    Şu sıra vücudun her yerine dövme yaptırılması mümkün. En akla hayale gelmeyen yerlere bile şu an dövme yaptırmak mümkün. Ancak kola dövmenin modası hiç geçmeyecek gibi duruyor. Yeni dövme yaptıracakların bile aklında minik de olsa kola mı yaptırsam fikri geliyor. Kol bölgesine dövme yaptırmanın cazibesi baya çok aslında. Oranın tercihindeki birinci etken en görünen yer olması. Yaz da olsa kış da olsa bir şekilde kol görünüyor. O yüzden kol çok rağbet görüyor. Dövmeci kol sehpası ise asla boş...

    Devamını oku
  • Dövme Setup Sephası Fiyatı
    Dövme Setup Sephası Fiyatı
    beğenildi

    Her zaman ki gibi muhteşem ürünlerimiz ile sizin karşınızdayız. Bu sefer ki ürünümüz yine sizin işinizi kolaylaştırmak için dövme için çalışan emekçi kardeşlerimize Dövme Setup Sehpası, tasarladık ve ürettik. Tam olarak yine sizin kolaylığınız için tasarlandı ve sizin için düşünüldü. Sizin işinizin diğer işler gibi oldukça zor olduğunu biliyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz.

    Devamını oku
  • Dövmeci Lambaları Fiyatı
    Dövmeci Lambaları Fiyatı
    beğenildi

    Dövme günümüzde insanlar tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Dövme halk arasında pek hoş karşılanmasa da dövme yaptıran insanların sayısı azımsanmayacak derecededir. Dövme işlemi yapmak kolay değildir. Bu nedenle dövmeler bilindik ve uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Dövme yaptırmaya bir anda karar vermemekte fayda vardır. Vücudunuzda kalıcı olan dövme için uzun bir süre düşünmek gereklidir. Aksi halde pişman olabilir ve sildirmek isteyebilirsiniz.

    Devamını oku
  • Dövme Lambası Fiyatı
    Dövme Lambası Fiyatı
    beğenildi

    Lambalarımız arasında en iyisi olan ürünümüz, en değerli alıcılarını beklemektedir. Dövme Lambası, gibi özel ürünlerimizi sizler için satışa sunduk ve sizleri bekliyoruz. Alanında en uzman şekilde tasarlanan lambamız çok beğenildi ve hatta ödüle layık göründü bizde bunun sevincini en güzel şekilde yaşıyoruz. Tabi ki en özelini üretmek çok zor bir işti ama biz gerekeni fazlasıyla siz değerli müşterilerimiz, iş arkadaşlarımız için zorluklarını unutarak yaptık. Her zaman en güzel hizmet ile...

    Devamını oku
  • Dövme Sedyeleri Üreticisi
    Dövme Sedyeleri Üreticisi
    beğenildi

    Dövme sedyeleri dövme yaptırmak için kullanılan ürünlerdir. Dövme yaptırmak isteyen kişiler dövmecilere giderek işlemi yaptırır. Dövme sedyeleri birçok firma tarafından üretimi yapılır. Koltuklardan tek farkı sedyeler de yatılarak işlem yapılmasıdır. Düz yataklı modele benzeyen sedyeler yatarak dövme yaptırmak için genellikle kullanılır. Sedye kullanıldığı zaman dikkat edilmesi gereken en önemli şey sedyenin temizliğidir. Her gün gelen kişi sayısı fazla olunca sedyenin temizliği ihmal...

    Devamını oku
Showing 361 to 372 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı