Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Muayene Sedyeleri Fiyatları?
    Muayene Sedyeleri Fiyatları?

    Muayene Sedyeleri Medikal malzemeler içerisinde hastanın ilk muayenesinin yapıldığı muayene sedyeleri başka bir önem taşımaktadır. Bu sedyeler kumaşı süngeri ile son derece sağlıklı ve arınık olmadır. Genel olarak ayakları metal olarak üretilen bu sedyelerin üst kısmı sünger üzeri ise sünger ile kaplıdır. Kullanım esnasında ise çoğu zaman kullan at kâğıt örtüler kullanılır.

    Devamını oku
  • Dövme Koltuğu Nedir?
    Dövme Koltuğu Nedir?

    En İyi Dövme Koltuğu Modelleri?  Dövme koltuğu, dövme işleminin verimli geçmesi açısından oldukça önemli bir üründür. Bu tarz işlemleri yaptıran kişiler oturdukları yerde rahat etmek isterler. Bu nedenle dövme koltuğu rahatlığı hem işlemi yapan kişi hem de yaptıran kişi açısından son derece önem arz etmektedir.

    Devamını oku
  • Epilasyon Koltukları
    Epilasyon Koltukları

    Hareketli epilasyon koltukları hem koltuk hem sedye pozisyonlandırması sayesinde tüm güzellik merkezlerinde bulunması gereken epilasyon koltuğu modelleri hakkında yazılan makale.

    Devamını oku
  • Dövme Koltuğu Modelleri Nedir?
    Dövme Koltuğu Modelleri Nedir?

    Dövme Koltuğu Dövme koltuğu dövme merkezlerinde dövme işleminin yapıldığı koltuklardır. Dövme işlemlerinin uzunluğu sebebi ile bu koltukların çok rahat olması gerekmektedir.

    Devamını oku
  • Saç Ekim Koltukları Nelerdir?
    Saç Ekim Koltukları Nelerdir?

    Saç Ekim Koltukları Modelleri? Saç ekimi aynı zamanda saç nakli güçlü olan göğüs kol bacak gibi bölgelerden  ve özellikle de enseye yakın başın arka kısmından alınan saç köklerinin saçların döküldüğü bölgeye taşınması işlemidir. Bilindiği gibi kellik sorununa çözüm olarak son yıllarda yeni yöntemler ortaya çıkmıştır. Bu yöntemler ile kellik sorununa çözüm getirilmektedir. Sağlıklı ve güçlü saç kökleri naklinde genel olarak tercih edilen enseye yakın bölgeden nakildir. Bu amaçla kurulan saç...

    Devamını oku
  • En Konforlu Cilt Bakım Sedyesi Nasıl Olmalıdır?
    En Konforlu Cilt Bakım Sedyesi Nasıl Olmalıdır?

    Cilt Bakım Sedyeleri Düzenli cilt bakımı yaptırmak cildimize sağlayacağımız en büyük yararlardan biri. Cildimiz daha genç görünmesini sağlayabilir. İşte tam bu noktada devreye cilt bakım sedyeleri giriyor. O sedyeye yattığımızda gayet rahat hissederiz ve cilt temizliğimizi yaptırmaya başlarız. Bu işlem gerçekleşirken de bulunduğumuz yerin oldukça rahat olması gerekir. Cilt bakım sedyeleri de ne kadar rahat olursa biz de kendimizi o kadar rahat hissederiz.

    Devamını oku
  • Dövme Koltukları Fiyatları
    Dövme Koltukları Fiyatları

    Dövme Koltukları Dövme işlemi, farklı inanışlar veya sadece gösteriş amaçlı uygulanan deriyi boyama işlemidir. İnsanlar tarafından oldukça sık başvurulan bir işlemdir. Bu kadar tercih edilmesi, teknolojik bazı yenilikleri beraberinde getirmiştir. Bunlardan en önemlisi dövme koltukları olarak görülebilir. Kullanılan malzemeler ve boyalar da önem arz etse de, ortam hijyeni ve dövme yaparken oluşabilecek aksiliklerin önüne geçmek için bu koltuklar oldukça gereklidir.

    Devamını oku
  • Spa Yatağı Nedir?
    Spa Yatağı Nedir?

    En İyi Spa Yatağı Modelleri?    Stres ve hayatın getirdiği pek çok zorluklar insan vücudunun kimyasını bozmakta ve bu durum, vücutta belli başlı pek çok soruna neden olmaktadır. Pek çok insan vücudunu rahatlatmak, kas ağrılarını dindirmek ve kasları rahatlatmak, zihin yorgunluğundan arınmak için spa merkezleri, terapi merkezleri ve saunaları kullanmaktadır. Üretim firmaları bu spa yataklarını istenilen renkte, istenilen kalite ve malzemede, istenilen özelliklerde ve istenilen boyutlar da...

    Devamını oku
  • Dövme Stüdyosu Ekipmanları
    Dövme Stüdyosu Ekipmanları

    Dövme Stüdyosu Ekipmanları Dövme stüdyosu ekipmanları alanında faaliyet gösteren firmamız stüdyonuz için gereken her şeye ulaşabileceğiniz en doğru adres. Dünya çapında tanınmış dövme malzemeleri ile hem sizin çalışma konforunuzun hem de müşterilerinizin konforunun sağlanabileceği tüm ekipmanlara piyasadaki en uygun fiyatlarla firmamızdan ulaşabilirsiniz.

    Devamını oku
  • Epilasyon Yatağı Özellikleri
    Epilasyon Yatağı Özellikleri

    Epilasyon Yatağı    Lazer epilasyon hayatımıza son dönemlerde girmiş olmasına karşın hızlı şekilde hayatımızın vazgeçilmezleri arsında yer almaktadır. Standart epilasyon ise uzun yıllardır hayatımızın olmazsa olmazları arasında bulunmaktadır. Epilasyon yatağı her iki epilasyon için de kullanılmaktadır.

    Devamını oku
  • Kozmetik Malzemeleri Nelerdir?
    Kozmetik Malzemeleri Nelerdir?

    Kozmetik Mobilyaları Çeşitleri? İnsanlar dünya var olduğundan beri çeşitli ürünler kullanarak görünüşlerinde değişiklikler meydana getirmişlerdir. Bu değişimler genellikle çeşitli renklere sahip olan makyaj ürünleri ile gerçekleştirilmiştir. Kozmetik tarihinin ilk olarak Asya topraklarında başladığı düşünülmektedir. Bugün sizlerle geçmişi uzun dönemlere kadar uzanan bu kozmetik malzemeleri hakkında çeşitli söyleşiler gerçekleştirmek istiyoruz.

    Devamını oku
  • Dövme Koltuğu Üreticisi
    Dövme Koltuğu Üreticisi

    Dövme koltuğu, dövme işleminin verimli geçmesi açısından oldukça önemli bir üründür. Bu tarz işlemleri yaptıran kişiler oturdukları yerde rahat etmek isterler. Bu nedenle dövme koltuğu rahatlığı hem işlemi yapan kişi hem de yaptıran kişi açısından son derece önem arz etmektedir.

    Devamını oku
Showing 73 to 84 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı