Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Öne çıkan gönderiler

  • Ucuz Cilt Bakım Sedyeleri
    Ucuz Cilt Bakım Sedyeleri

    Cilt bakımı son yıllarda çok gelişen ve yeni yöntemlerin kullanıldığı bir alandır. Bu alanda genel olarak kadınlar hizmet alsa denilse de artık erkeklerde cilt bakımı yaptırmaktadır. Gelişmeler ile beraber cilt bakım salonları acıkmakta ve kuaför salonlarının birçoğu cilt bakım uygulaması yapmaya başlamaktadır. Bununla birlikte cilt bakım sedyeleri ve diğer ihtiyaç duyulan ekipmanlar ülkemizde satılmaya başlanmıştır. Cilt bakımı konusunda açılan bu salonlarda hemen hemen her bütçeye uygun...

    Devamını oku
  • Bebek Alt Değiştirme Masası
    Bebek Alt Değiştirme Masası

    Genelde ahşap olarak üretilen bebek alt değiştirme masası için masanın üst yüzeyinde resimler de bulunabilir. Bu masanın altında ya da ayaklarında bir resim ya da renk yoktur. Fakat bu konuda her bir köşe ve ayağı renkli istemek de mümkün olabilir.

    Devamını oku
  • Katlanabilir Masaj Yatakları
    Katlanabilir Masaj Yatakları

    İnsanalar son zamanlarda rahatlamak maksadı ile masaj salonlarını sıklıkla ziyaret etmektedirler. Masaj kültürü gün geçtikçe daha fazla rağbet görmektedir. Bu salonlarda kaliteli masörlerin bulunması yeterli değildir. Bu salonlarda kullanılan tüm malzemelerin rahata hitap etmesi gerekmektedir. Bu sebep ile bu salonların açılması ve malzemelerinin tercih edilmesi aşamasında oldukça dikkatli olunması gerekmektedir. Bu malzemeler arasında en önemli olan Masaj Yatakları olduğu bilinmektedir. Bu...

    Devamını oku
  • Piercing Koltuğu
    Piercing Koltuğu

    İnsan olarak hepimizin çeşitli aksesuarlara karşı zaafları bulunmaktadır. Kimimiz bileklik, kimimiz saat kimimiz ise küpe tarzı aksesuar ürünlerini kullanmaktan büyük bir zevk almaktayız. Bazı insanlar ise bunların dışında piercing gibi işlemler sonucunda aksesuarları hayatları içerisinde önemli bir yere koymaktadırlar. Bu piercing işlemleri genel olarak kaş, göbek, dudak ya da kulak gibi bölgeler üzerinde yapılmaktadır. Bu işlemlerin rahat bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için müşterilerin...

    Devamını oku
  • Dövmeci Sedyesi
    Dövmeci Sedyesi

    Dövme işlemi yapmak adına belli başlı bir yeteneğe sahip olmanız gerekmektedir. Bu yeteneğinizi geliştirmek adına kesinlikle bir dövme ustasının yanında gerekli olan bütün eğitim süreçlerini bitirmiş olmanız gerekmektedir. Bununla birlikte bir stüdyo sahibi olmayı planlıyorsanız eğer kesinlikle eksiksiz bir şekilde sahip olmanız gereken bazı demirbaş ürünler bulunmaktadır. Dövme sedyesi bu demirbaş ürünler içerisinde önemli bir yer tutmaktadır.

    Devamını oku
  • Konforlu Masaj Yatakları
    Konforlu Masaj Yatakları

    Masaj yatakları, konforlu ve hijyenik bir ortam sağlaması açısından önemlidir. Ortam sıcaklığını gerekli miktarda ayarlayarak vücudu masaja hazırlar. Farklı masaj ayarları bulunur. Bu şekilde ihtiyaç duyulan masaj tipi uygulanabilir. 

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltuğu Üreticisi
    Kan Alma Koltuğu Üreticisi

    Kan alma koltuğu sık kullanılan medikal ürünlerden biridir. Kan alma işlemi hassasiyet gerektiğinden kişiye özel ayarlanabilmesi önemlidir. Bu sebeple genel olarak hareketli malzemelerden oluşur. Ayrıca çabuk enfeksiyon alınabilecek bir işlem gerçekleştiğinden ortam hijyeni de sağlanmalıdır. Kan alma koltuğu hastanelerde, kan alma merkezlerinde, kızılay gibi kan toplayan kurumların kan alma araçlarında kullanılır. Kullanım alanına göre kolay taşınabilir olması ve her iki taraftan da kan...

    Devamını oku
  • Spa Yatakları Fiyatı
    Spa Yatakları Fiyatı

    Masaj salonları ve güzellik merkezlerinde uygulanan birçok masaj türü vardır. Hepsinde farklı yöntem ve teknikler uygulanır. Ama temel olarak hepsinin amacı vücudun yorgunluğunu, stresini alarak vücudu dinlendirmek ve kan dolaşımını arttırarak rahatlama sağlamaktır.

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Yatağı Üreticisi
    Cilt Bakım Yatağı Üreticisi

    Günümüzde yeni gelişen ve gün geçtikçe büyüyen sektörlerden biride güzellik merkezleridir. Çoğunlukla kadınların ihtiyaçları için tasarlanan bu salonlarda cilt bakımından tüm vücutla ilgili çeşitli işlemler yapılmaktadır. Bu amaçla cilt bakım yatağı tasarımları yapılmıştır.

    Devamını oku
  • Masaj Yatakları Üreticisi
    Masaj Yatakları Üreticisi

    Masaj hayatımızın oldukça önemli bir parçasıdır. Bizi rahatlatan, tüm stresimizi alıp götüren bir konudur. Masaj yatakları da bir o kadar önemlidir. Masaj yapılan yatağın rahat olması masajın daha verimli ve amacına uygun bir şekilde ilerlemesine sebep olmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövmeci Sandalyeleri Üreticisi
    Dövmeci Sandalyeleri Üreticisi

    Dövme işlemi insanların vücutları üzerine çeşitli boyalar ile yapmış oldukları bir işlemdir. Bu vücuda resim çizme isteği insanlık tarihi boyunca her zaman vardı. Kimi zaman savaş meydanları içerisinde korkunç gözükmek adına kimi zaman ise kadınların güzel görünmek adına yaptıkları bir işlemdi.

    Devamını oku
  • Tattoo Sedyesi Fiyatı
    Tattoo Sedyesi Fiyatı

    Dövme sektörü içerisinde dövme ustalarının stüdyoları içerisinde bulundurmaları gereken belli başlı ürünler bulunmaktadır. Bu ürünlerin stüdyoları içerisinde bulunması dövme ustalarının iş yüklerini hafifletmekte ve iş içerisinde daha az yorulmalarını sağlamaktadır.

    Devamını oku
Showing 313 to 324 of 376 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı