Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Yayınlanan"2021"

  • Kalıcı Makyaj Koltuğu
    Kalıcı Makyaj Koltuğu

     Kalıcı makyaj koltuğu boyutları ve renkleri değişiklik gösteren ve medikal malzemelerden oluşan bir koltuk türüdür. Genelde  kalıcı makyaj koltuğu beyaz ve siyah renklerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra özellikle ahşap olarak üretilen kalıcı makyaj koltuklarında kahverengi renk ile de karşılaşılır.

    Devamını oku
  • Uygun Fiyatlı Dövme Koltuğu
    Uygun Fiyatlı Dövme Koltuğu

     Dövme koltuğu medikal malzemeler arasında yer alan ve genelde dövmecilerde kullanılan ürünlerdendir. Dövme koltuğu ile ilgili pek çok konu merak edilir. Bunlardan biri de dövme koltuklarının fiyatıdır.

    Devamını oku
  • Paslanmaz Dövme Koltuğu
    Paslanmaz Dövme Koltuğu

     Tattoo koltuğu olarak da bilinen dövme koltuğu dövme yaptırmak isteyenler tarafından kullanılan koltuklar arasında bulunur. Dövme koltuklarının pek çok çeşidi ve boyutu bulunmaktadır.

    Devamını oku
  • Piercing Malzemeleri Nelerdir?
    Piercing Malzemeleri Nelerdir?

    Piercing özellikle gençlerin tercih ettiği ve günümüzde gençlerin arasında oldukça yaygın olan bir uygulamadır. Doğrudan vücudun delinmesi ve yabancı bir cismin takılması ile yapılan bu işlem enfeksiyon riski taşıdığından dolayı alanında uzman kişiler tarafından hijyenik bir şekilde yapılmalıdır. Tamamen iyileşme sağlanana kadar da bölgenin temizliği ve kuru kalması çok önemlidir. Birçok çeşidi vardır. Burada işlemin çeşidine göre piercing malzemeleri kullanılmaktadır.

    Devamını oku
  • Kozmetik Malzemesi Üreticisi
    Kozmetik Malzemesi Üreticisi

    Gün geçtikçe artan kadınların bakım güzellik konularına ilgisi nedeni ile kozmetik sektörü farklı ürünler üretmektedir. Kozmetikler, tırnak, saç, cilt, el, ayak, gibi görünümümüzde önemli yeri olan alanlarımızı güzelleştirmek amacı ile kullanılırlar. Makyaj malzemeleri, parfümler, cilt bakım gibi sayısız ürün çeşitliliğine sahip kozmetik malzemesi alanında birçok farklı marka bulunmaktadır. Kozmetik malzemesi alımlarınızda mutlaka kalite ve sağlık düşünmeniz gereklidir. Özellikle son yıllarda...

    Devamını oku
  • İkili Basamak Üreticisi
    İkili Basamak Üreticisi

     İkili basamak, muayene masası bulunan her yerde karşımıza çıkan ürünler arasında bulunur. İsteğe ve ihtiyaca göre üretimi bulunan ikili basamak için standart ölçüler de bulunmaktadır.

    Devamını oku
  • Ucuz İkili Basamak
    Ucuz İkili Basamak

    Medikal ürünler kategorisinde bulunan ikili basamak bu ürünler ile aynı şartlar arasında satılmaktadır.

    Devamını oku
  • Ucuz Hasta Başı Etajeri
    Ucuz Hasta Başı Etajeri

    Hasta başı etajeri hastanelerde hastaların odasında yatakların başında bulunan komidinlerdir. Hasta başı etajeri aslında hastane odalarında çok işe yaramaktadır. Hem hastaların hem de hasta yakınlarının işini kolaylaştırmaktadır.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Yatakları
    Kalıcı Makyaj Yatakları

    Güzellik ve bakım hemen hemen her kadının meraklı olduğu bir sektördür. Her gün yeni yöntemler ile daha hoş görünmek mümkün hale gelmiştir. Bu yöntemler arasında yer alan kalıcı makyaj uygulaması her gün sürekli makyaj yapmak durumunda olan kadınlar için çok güzel bir yöntemdir. Hem zaman kazancı hem de daha hoş görünmek için bir fırsattır.

    Devamını oku
  • Tattoo Sehpası
    Tattoo Sehpası

    Dövme stüdyoları içerisinde birçok malzeme dövme sanatını gerçekleştirmekte olan kişilerin iş alanları içerisinde rahat bir şekilde çalışmalarına olanak sağlamaktadırlar. Bundan dolayı dövme işiyle uğraşan kişiler malzemelerinin kendilerine yakın bir şekilde tutmaları gerektiği konusunda bilgiye sahiptirler. Bu malzemeleri kendilerine yakın tutmak adına taşıma masa ve sehpaları kullanmaktadırlar. Bu ürünler içerisinde en fazla tercih edilen ürün tattoo sehpası olarak isimlendirilmekte olan...

    Devamını oku
  • Sir Ağda Yatağı Fiyatları
    Sir Ağda Yatağı Fiyatları

    Güzellik ve bakım piyasası içerisinde teknolojiye bağlı olarak yenilikler meydana gelmektedir. Özellikle kuaför ve güzellik salonları içerisinde gerçekleştirilmekte olan ağda işlemleri için kullanılan ekipmanlar sayılabilmektedir. Bu işlemler eskiden dayanılmaz derecede acı ile gerçekleşmekteyken günümüzde artık acısız bir şekilde ağda yapma şansına sahipsiniz. Bununla birlikte işlem sırasında müşterilerin en iyi pozisyonu alabilmeleri için kullanılan ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler...

    Devamını oku
  • Dövme Sedyesi Fiyatı
    Dövme Sedyesi Fiyatı

    Şu sıralar dövme sektörü oldukça ön planda. İnsanlar dövme yaptırmak için sıraya giriyor bile diyebiliriz. Kalıcı ve geçici dövme gibi çeşitleri olan dövmeleri yaptırırken kullandığımız bir eşya da dövme sedyesi. Geçici dövme yaptıranlar için çok fazla sorun olmasa da kalıcı dövme yaptırmak isteyenlerin korkulu rüyası diyebiliriz o sedyeye oturmak.

    Devamını oku
Showing 97 to 108 of 221 (19 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı