Blog navigation

Blog categories

Latest posts

Posted in : "2023 - June"

  • Dövme Stüdyosu Malzemeleri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
    Dövme Stüdyosu Malzemeleri Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Tattoo ve dövme sektörünün yükseliş yaşaması bu alanda ihtiyaç duyulan mobilyaları da artırmaktadır. Mobilyaların çeşitlenmesi ve sektörlere uygun ürünler tasarlanması müşteri memnuniyetine büyük ölçüde etki eder. Uzun soluklu işlemlerin yapıldığı dövme stüdyoları için dövme stüdyosu malzemeleri aynı şekilde önem taşır.

    Read more
  • Sedye ile Muayene Masası Farkları Nelerdir?
    Sedye ile Muayene Masası Farkları Nelerdir?

    Sağlık alanında hastaların rahatlığının yanı sıra doktorların daha iyi muayene yapabilmesi için yatak benzeri ürün kullanılır. Muayene masası adı verilen bu ürünün farklı özellikleri mevcuttur. Genelde baş kısmı dik veya yarı yüksek pozisyona getirilerek hastanın rahatça uzanmasını kolaylaştırır.

    Read more
  • Medikal Estetik Koltuğu Seçiminde Dikkat Edilecek Faktörler Nelerdir?
    Medikal Estetik Koltuğu Seçiminde Dikkat Edilecek Faktörler Nelerdir?

    Medikal estetik alanında da çok sayıda hizmet veren işletme veren işletmenin en çok aradığı ekipmanların başında koltuklar ve yataklar gelir. Bu yerler medikal estetik için bakım ve uygulama işlemleri yapar.

    Read more
  • Sedye Çeşitleri Nelerdir?
    Sedye Çeşitleri Nelerdir?

    Sedye hastanelerde ve ambulanslarda sıklıkla kullanılan ve kesinlikle olması gereken ürünlerin başında gelmektedir. Bundan dolayı da sağlık alanlarının ayrılmaz bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. Sedye bu kadar aktif olarak kullanılan bir ürün olmasından dolayı, farklı amaçlar için kullanılan birçok çeşidi bulunmaktadır.

    Read more
  • Masaj Yatağı
    Masaj Yatağı

    Fizik merkezlerinde, masaj merkezlerinde tıbbi tedavilerin uygulamasının yapıldığı yerlerde kullanılan yatak modelleri bulunmaktadır. Bu yatak modellerine ise Masaj Yatağı adı verilmektedir.

    Read more
  • Saç Ekim Koltuğu ve Sedyesi
    Saç Ekim Koltuğu ve Sedyesi

    Saç Ekim Koltukları saç ekim işlemlerinin rahat ve konforlu bir şekilde yapılabilmesi için özel olarak üretilen koltuk modellerinden bir tanesidir. Saç ekim merkezlerinde kesinlikle bulundurulması gereken ürünlerin başında gelir.

    Read more
  • Cilt Bakım Sedyeleri
    Cilt Bakım Sedyeleri

    Cilt bakımı günümüzde herkes için kişisel bir bakım ve özen gösterilen bir durum haline gelmiştir. Bundan dolayı da güzellik ve cilt bakım merkezlerine gitmekteyiz. Cilt bakım ve güzellik merkezlerinde, cilt bakımı işlemlerinin yapılabilmesi için kullanılan belli başlı malzemeler vardır.

    Read more
  • Kan Alma Koltuğu
    Kan Alma Koltuğu

    Kan alma koltuğu temel olarak 2 farklı model altında incelenmektedir. Manuel ve elektrikli olarak 2 farklı Kan Alma Koltuğu modelleri bulunmaktadır. Kullanıcılarına 2 farklı modeli sunan bu ürünleri,

    Read more
  • Muayene Masası Nedir? Muayene Masası Çeşitleri?
    Muayene Masası Nedir? Muayene Masası Çeşitleri?

     Sağlık alanları için üretilen malzeme ve araçlardan bir tanesi ise Muayene Masalarıdır. Muayene Masası hastanelere ve sağlık ocaklarına gittiğimizde ilk karşılaştığımız eşyalardan bir tanesidir. Muayene Masası ve modelleri hastaların teşhisi ve tedavisin yapılması amaçları doğrultusunda üretilen malzemedir.

    Read more
  • Veteriner Klinik Malzemeleri ve Ekipmanları Nelerdir?
    Veteriner Klinik Malzemeleri ve Ekipmanları Nelerdir?

    Veteriner klinik malzemeler ve ekipmanları en temel anlam olarak hayvanların tedavilerinde, muayenelerinde ve gerekli tıbbi amaçları doğrultusunda kullanımı yapılan ürünler için verilen genel bir addır. Veteriner klinik malzeme ve ekipman içerisinde 1’den fazla ürün grubu yer almaktadır.

    Read more
Showing 1 to 10 of 10 (1 Page)
On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close