Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Yayınlanan"2021 - Kasım"

  • Saç Ekim Koltuğu Özellikleri
    Saç Ekim Koltuğu Özellikleri

    Saç Ekim Koltuğu Saç ekim koltuğu kliniklerde, hastanelerde kullanılan diğer koltuk türleri ile hemen hemen aynıdır. Bu tarz koltuklar cilt bakımları, saç ekimi, epilasyon, vücut bakımı gibi ufak çaplı operasyonların yapımı için tasarlanmış medikal ürünlerdir.

    Devamını oku
  • Epilasyon Yatağı Modelleri
    Epilasyon Yatağı Modelleri

    Epilasyon Yatağı     Epilasyon yatakları lazer epilasyon ya da standart epilasyon için ayrılmamaktadır. Her iki epilasyon işlemi için de epilasyon yatağı kullanılmaktadır. Epilasyon yatakları türleri de pek çok sıralamadan oluşmaktadır.

    Devamını oku
  • Spa Sedyesi Özellikleri
    Spa Sedyesi Özellikleri

    SPA SEDYESİ Spa tamamen dinlenme ve rahatlama amaçlı yapılmaktadır. İçeri girerken müzik ve ortam da sizleri rahatlatma amaçlıdır. Spa bakımlarında çeşitli tedaviler de uygulanmaktadır. Stresten uzaklaşmak, canlanmak gibi etkenlerin yanında selülit tedavisi ve cilt bakımı yaptırmak da mümkündür. Spa merkezlerinde ayın bazı günlerinde kampanyalar da yapılmaktadır. Kampanyaları takip etmenizi öneririz.

    Devamını oku
  • Piercing Koltuğu Özellikleri
    Piercing Koltuğu Özellikleri

    PİERCİNG KOLTUĞU İnsan olarak hepimizin çeşitli aksesuarlara karşı zaafları bulunmaktadır. Kimimiz bileklik, kimimiz saat kimimiz ise küpe tarzı aksesuar ürünlerini kullanmaktan büyük bir zevk almaktayız. Bazı insanlar ise bunların dışında piercing gibi işlemler sonucunda aksesuarları hayatları içerisinde önemli bir yere koymaktadırlar. Bu piercing işlemleri genel olarak kaş, göbek, dudak ya da kulak gibi bölgeler üzerinde yapılmaktadır. Bu işlemlerin rahat bir şekilde...

    Devamını oku
  • En İyi Veteriner Pet Bakım Masaları
    En İyi Veteriner Pet Bakım Masaları

    Veteriner kliniklerinde evcil hayvanların muayenesi veya operasyonun yapılması sırasında kullanılan masalara pet bakım masaları denmektedir. En İyi Veteriner Pet Bakım Masaları tercih edilirken muayene sırasında evcil hayvanın durması için yeterince alan olması önemlidir. Ayrıca hareket kabiliyeti de avantaj sunar. Operasyonlar sırasında yükseltilebilmesi veteriner hekimlerin müdahalelerini kolaylaştırır. Hidrolikli veteriner pet bakım masaları en çok tercih edilen masaların başında yer alır....

    Devamını oku
Showing 25 to 29 of 29 (3 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı