Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Son Gönderiler

  • Muayene Masası Özellikleri
    Muayene Masası Özellikleri

    Muayene Masası Muayene masası, kilinik ya da tıp merkezlerinde hastaların ilk şikayetlerinin dinlenmiş olduğu masalardır.

    Devamını oku
  • Dövme Koltukları Fiyatları
    Dövme Koltukları Fiyatları

    Dövme Koltukları Dövme işlemi, farklı inanışlar veya sadece gösteriş amaçlı uygulanan deriyi boyama işlemidir. İnsanlar tarafından oldukça sık başvurulan bir işlemdir. Bu kadar tercih edilmesi, teknolojik bazı yenilikleri beraberinde getirmiştir. Bunlardan en önemlisi dövme koltukları olarak görülebilir. Kullanılan malzemeler ve boyalar da önem arz etse de, ortam hijyeni ve dövme yaparken oluşabilecek aksiliklerin önüne geçmek için bu koltuklar oldukça gereklidir.

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Sedyeleri Özellikleri
    Cilt Bakım Sedyeleri Özellikleri

    Cilt Bakım Sedyeleri Ülkemizde ve Dünyada cilt bakımı üzerine farklı yöntemler ortaya çıkmaktadır. Böylelikle cilt bakımı yaptırmak isteyenler çok kısa sürede bu uygulamadan faydalanabilirler. Uygulama esnasında bir önemli durumda bilindiği gibi ortamdır. Güzellik salonları, kuaförler ve büyük tatil köylerinin ilgili bölümlerinde yapılan cilt bakımlarında her türlü bulaşıcı hastalığın bulaşma riski vardır. Bu nedenle ilgili ekipmanların özenle seçilmesi gereklidir.

    Devamını oku
  • Kozmetik Mobilya Nedir
    Kozmetik Mobilya Nedir

    Kozmetik Mobilya   Güzlük hayatımızda büyük yer tutan ürünlerden biri de mobilyalardır. Bir kuaföre gittiğimizde ya da güzellik salonunda ilk olarak mobilyalar dikkat çekmektedir. Gerek temizlik açısından gerek görüntü açısından mobilyalar bir ortamın en iyi belirleyicileri arasında bulunur. bu durumun en güzel göstergelerinden biri de kozmetik mobilya türleridir.

    Devamını oku
  • Masaj Yatakları Üretici
    Masaj Yatakları Üretici

    Masaj Yatakları   İnsanalar son zamanlarda rahatlamak maksadı ile masaj salonlarını sıklıkla ziyaret etmektedirler. Masaj kültürü gün geçtikçe daha fazla rağbet görmektedir. Bu salonlarda kaliteli masörlerin bulunması yeterli değildir. Bu salonlarda kullanılan tüm malzemelerin rahata hitap etmesi gerekmektedir. Bu sebep ile bu salonların açılması ve malzemelerinin tercih edilmesi aşamasında oldukça dikkatli olunması gerekmektedir. Bu malzemeler arasında en önemli olan Masaj Yatakları olduğu...

    Devamını oku
  • Dövme Lambası Nedir?
    Dövme Lambası Nedir?

    DÖVME LAMBASI Lambalarımız arasında en iyisi olan ürünümüz, en değerli alıcılarını beklemektedir. Dövme Lambası, gibi özel ürünlerimizi sizler için satışa sunduk ve sizleri bekliyoruz. Alanında en uzman şekilde tasarlanan lambamız çok beğenildi ve hatta ödüle layık göründü bizde bunun sevincini en güzel şekilde yaşıyoruz. Tabi ki en özelini üretmek çok zor bir işti ama biz gerekeni fazlasıyla siz değerli müşterilerimiz, iş arkadaşlarımız için zorluklarını unutarak yaptık. Her zaman en güzel...

    Devamını oku
  • Üç Kanatlı Paravan Fiyatları
    Üç Kanatlı Paravan Fiyatları

    Üç Kanatlı Paravan    Üç kanatlı paravan düzenekleri oda bütünlüğüne zarar vermeden kullanılacak yapıda üretilmiştir. Odanın bir köşesinde katlı halde de durabilen üç kanatlı paravan ihtiyaç halinde açılarak kullanılır.

    Devamını oku
  • Muayene Sedyeleri Fiyatları?
    Muayene Sedyeleri Fiyatları?

    Muayene Sedyeleri Medikal malzemeler içerisinde hastanın ilk muayenesinin yapıldığı muayene sedyeleri başka bir önem taşımaktadır. Bu sedyeler kumaşı süngeri ile son derece sağlıklı ve arınık olmadır. Genel olarak ayakları metal olarak üretilen bu sedyelerin üst kısmı sünger üzeri ise sünger ile kaplıdır. Kullanım esnasında ise çoğu zaman kullan at kâğıt örtüler kullanılır.

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltukları Nelerdir?
    Kan Alma Koltukları Nelerdir?

    Kan Alma Koltukları Kan alma koltukları laboratuvar içerisinde kullanılan ve kan tahlili örnek alımları esnasında hastaların oturduğu koltuklardır. Kullanım amacına göre tasarlanan koltuklarda hastaların kan alınacak durumda gözüken kısımları ilgili aparat yardımı ile görevlinin kolay alacağı şekilde tutulur. Hasta sağlığı açısından Hastanedeki her malzeme önem taşır. Kan alma koltukları da aynı şekilde önemlidir. Kaplaması, boyutu, hijyeni ve kolay temizleyebilir olması gerekmektedir.

    Devamını oku
  • Medikal Reflektör Özellikleri
    Medikal Reflektör Özellikleri

    Medikal Reflektör Hastane ve klinik gibi sağlık kurumlarında kullanılan ve genellikle dört tekerlekli olan medikal reflektör, muayene reflektörü olarak da bilinmektedir. Özellikle jinekoloji alanında daha sık kullanılan medikal reflektörler, dört ayaklı olması dolayısıyla kolay devrilmeyen bir yapıdadır. Ayrıca medikal reflektörlerin ışık şiddeti yüksek veya alçak olarak herhangi bir seviyede ayarlanabilir düzeydedir. Yapılan ayarlamalar sabitlenebilmektedir. Medikal reflektör başı; aşağı,...

    Devamını oku
  • Bebek Alt Açma Masası Fiyatları
    Bebek Alt Açma Masası Fiyatları

    Bebek Alt Açma Masası Bir bebeğin doğduğu andan itibaren tuvalet eğitimi alarak bezlenmemeye başladığı zamana kadar altının değiştirilmesi gerekmektedir. Henüz teknolojik imkanların gelişmediği zamanlarda, bebeklerin altını değiştirirken ortama pek dikkat edilmezdi. Ancak hijyenik anlamda doğru olmayan bu durum, teknolojik şartların ilerlemesi ile değişti. İnsanlar bilgilendikçe daha hijyenik ortamlar oluşturmaya başladılar. Önceleri bir bez yardımı ile bu hijyeni sağlayan anneler artık...

    Devamını oku
  • Epilasyon Koltuğu Nedir
    Epilasyon Koltuğu Nedir

    Epilasyon Koltuğu Epilasyon koltuğu, cilt bakım merkezlerinde epilasyon salonlarında kullanılan koltuklardır. Bu tarz koltuklar işlemlerin uzun sürmesi sebebi ile oldukça rahat olmalıdır.

    Devamını oku
Showing 145 to 156 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı