Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Son Gönderiler

  • Kan Alma Yatağı
    Kan Alma Yatağı

    Kan Alma Yatağı, hastanelerin, sağlık kurum ve kuruluşların vazgeçilmez ürünüdür. Bu yüzden bu ürünlerin gayet sağlıklı, konforlu, iyi yapıda olması gereklidir ki ancak kan aldıran insanlar rahat edebilesin biz bu konuya dikkat ederek en doğru ürünü üretmek ve siz değerli firmalara satmak için yola çıktık. En iyi ve kaliteli ürünü üretmek için kaliteli malzemeleri seçtik ve hasta en uygun nasıl şekilde rahat edebilir ve kan alan kişilerin rahatını düşünerek çizimlerini gerçekleştirdik ve...

    Devamını oku
  • Ucuz Ağda Yatağı
    Ucuz Ağda Yatağı

    Ağda Yatağı, Kuaförlerin, Güzellik salonlarının vazgeçilmez en lazım olan ürünlerindendir. Bu yüzden mutlaka kuaförlerde, güzellik salonlarında bulunması gerekir. Bu sayede müşterileriniz sizden oldukça memnun kalırlar.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Sedyesi
    Kalıcı Makyaj Sedyesi

    Güzel görünmek son yıllardaki gelişmeler ile birlikte daha kolay hale gelmiştir. Her yeni günde karşımıza çıkan kalıcı makyaj ve buna benzer yeni çıkan yöntemleri birçok bayan tercih etmektedir. Bu sayede her gün makyaj yapmak yerine günün her anında aynı güzelliğe ve bakımlı görünüme sahip olur. Yeni açılan güzellik salonları ve kuaför salonlarının ilgili bölümleri bu gelişmeden faydalanarak hizmet listelerine bu yenilikleri ekler.

    Devamını oku
  • Kuaför Ağda Sedyesi
    Kuaför Ağda Sedyesi

    Kuaför ağda sedyesi, kuaförlerde ağda yapılan yatak olarak kullanılmaktadır. Genellikle hafif eğimli olan bu yatakların üzerinde bir de bez bulunur ve bu bez her ağda sonrası değiştirilmelidir. Ağda gibi zor bir işlem için güzellik merkezine gidildiği zaman otomatik olarak kuaför ağda sedyesi gördüğümüzde de koşullanmış gibi endişe duyabiliriz. Sedyeler genellikle katlanabilir özellikte olup odada çok yer kaplamaz. Güzellik merkezlerinde ağda yapımında kullanılır, ağda işlemi gerçekleştikten...

    Devamını oku
  • Hasta Başı Komidini Fiyatı
    Hasta Başı Komidini Fiyatı

     Bir hastayı ziyarete gittiğimizde hastanın başında bulunan etejer asla dikkatimizi çekmez. Kuaför salonunda bulunan dolaplar da aynı şekilde. Fakat hasta başı komidini kullanıcı için en önemli ürünlerdendir.

    Devamını oku
  • Elit Masaj Masası
    Elit Masaj Masası

    Masaj, gün geçtikçe artan ilgiye sahip bir sektördür. İnsanların gündelik yorgunluklarını atmak amacı ile masaj yaptırdıkları salonların sayısı da artmaktadır. Masaj dendiğinde ise insan vücudunun sırt, Kol, bacak ve diğer bölümlerinin losyon ile dokunularak gevşemesini anlıyoruz. Ayrıntılı bakıldığında ise farklı farklı çeşitleri de vardır.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Koltuğu
    Kalıcı Makyaj Koltuğu

     Kalıcı makyaj koltuğu boyutları ve renkleri değişiklik gösteren ve medikal malzemelerden oluşan bir koltuk türüdür. Genelde  kalıcı makyaj koltuğu beyaz ve siyah renklerden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra özellikle ahşap olarak üretilen kalıcı makyaj koltuklarında kahverengi renk ile de karşılaşılır.

    Devamını oku
  • Uygun Fiyatlı Dövme Koltuğu
    Uygun Fiyatlı Dövme Koltuğu

     Dövme koltuğu medikal malzemeler arasında yer alan ve genelde dövmecilerde kullanılan ürünlerdendir. Dövme koltuğu ile ilgili pek çok konu merak edilir. Bunlardan biri de dövme koltuklarının fiyatıdır.

    Devamını oku
  • Paslanmaz Dövme Koltuğu
    Paslanmaz Dövme Koltuğu

     Tattoo koltuğu olarak da bilinen dövme koltuğu dövme yaptırmak isteyenler tarafından kullanılan koltuklar arasında bulunur. Dövme koltuklarının pek çok çeşidi ve boyutu bulunmaktadır.

    Devamını oku
  • Piercing Malzemeleri Nelerdir?
    Piercing Malzemeleri Nelerdir?

    Piercing özellikle gençlerin tercih ettiği ve günümüzde gençlerin arasında oldukça yaygın olan bir uygulamadır. Doğrudan vücudun delinmesi ve yabancı bir cismin takılması ile yapılan bu işlem enfeksiyon riski taşıdığından dolayı alanında uzman kişiler tarafından hijyenik bir şekilde yapılmalıdır. Tamamen iyileşme sağlanana kadar da bölgenin temizliği ve kuru kalması çok önemlidir. Birçok çeşidi vardır. Burada işlemin çeşidine göre piercing malzemeleri kullanılmaktadır.

    Devamını oku
  • Kozmetik Malzemesi Üreticisi
    Kozmetik Malzemesi Üreticisi

    Gün geçtikçe artan kadınların bakım güzellik konularına ilgisi nedeni ile kozmetik sektörü farklı ürünler üretmektedir. Kozmetikler, tırnak, saç, cilt, el, ayak, gibi görünümümüzde önemli yeri olan alanlarımızı güzelleştirmek amacı ile kullanılırlar. Makyaj malzemeleri, parfümler, cilt bakım gibi sayısız ürün çeşitliliğine sahip kozmetik malzemesi alanında birçok farklı marka bulunmaktadır. Kozmetik malzemesi alımlarınızda mutlaka kalite ve sağlık düşünmeniz gereklidir. Özellikle son yıllarda...

    Devamını oku
  • İkili Basamak Üreticisi
    İkili Basamak Üreticisi

     İkili basamak, muayene masası bulunan her yerde karşımıza çıkan ürünler arasında bulunur. İsteğe ve ihtiyaca göre üretimi bulunan ikili basamak için standart ölçüler de bulunmaktadır.

    Devamını oku
Showing 253 to 264 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı