Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Üç Kanatlı Paravan
    Üç Kanatlı Paravan

    Çok amaçlı olarak üretilen üç kanatlı paravan pratik ve etkili bir kullanıma sahiptir. Özel muayene alanlarında, hastanelerde ya da masaj salonu gibi hijyen isteyen pek çok alanda kullanılan üç kanatlı paravan anti bakteriyel yapıya da sahiptir.

    Devamını oku
  • Muayene Masası - Muayene Sedyesi - Muayene Yatağı
    Muayene Masası - Muayene Sedyesi - Muayene Yatağı

    Muayene masası üretici firmasından manuel ve elektrikli motorlu muayene masası modelleri hakkında yazılan makale.

    Devamını oku
  • Muayene Sedye Fiyatları
    Muayene Sedye Fiyatları

    Herkes ömrümde defalarca hastaneye gidip muayene olmuştur. Ağır ya da değil bir şekilde muayene sedyeleri herkesin durağı olmuştur.

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Koltuğu
    Cilt Bakım Koltuğu

    Cilt bakımı sırasında en çok vakit geçirilen alanlar arasında cilt bakım koltuğu ürünlerinin yer aldıkları biliniyor. Bu kapsamda farklı özellikleri kapsayacak şekilde cilt bakım koltuklarının üretilebildiği de bilinmektedir. Cilt bakımı koltuğu ürünlerinin farklı modellerde üretilebiliyor olması; farklı özellikleri kapsayan koltukların temin edilmesini mümkün kılmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövme Kol Sehpası Modelleri Nelerdir?
    Dövme Kol Sehpası Modelleri Nelerdir?

    En İyi Dövme Kol Sehpası Modelleri?  Dövme kol dayama sehpası ürünü dövme stüdyosuna sahip olan kişiler tarafından adeta kurtarıcı olarak tercih edilmektedir. Kol bölgelerine dövme yaptırmak isteyen kişilerin sabit bir şekilde kollarını uzun süre tutmaları imkansız gibi bir durumdur. Bu kol dayama sehpaları bu kişilerin yorulmadan kollarını uzun süre tutmaları konusunda destek olmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövme Lambası Özellkleri
    Dövme Lambası Özellkleri

    Dövme Lambası Nedir? Her insanın kendince bir zevki var. Kimi zamanlar kendileri konumlar iken kendilerini tanımlama noktasında insanlar dövme yaptırıyorlar. İnsanlar kendi bedenlerinde çok değişik biçimlerde irili ufaklı dövmeler yaptırıyor. Dövme yaptırmak için de bu işin ustalarına yani dövmecilerine gidiyorlar. Dövmeciye gittiklerinde dövmeciler değişik nesneler kullanarak en kaliteli, en düzgün biçimde dövme yapıyorlar. Her bir detay da son derece önem taşıyor. Dövme lambası da...

    Devamını oku
  • Saç Ekim Yatağı Modelleri
    Saç Ekim Yatağı Modelleri

    Saç Ekim Yatağı Saç ekimi konusu son yıllardaki tıbbi gelişmeler le birlikte yaygınlaşmıştır. Çoğunlukla erkeklerin yaşadığı kellik sorununa kesin çözüm olduğu bilinmektedir. Bu çözüm yolu ardından özel saç ekim klinikleri ve özel hastanelerin saç ekim bölümleri açılmıştır.

    Devamını oku
  • Bebek Alt Değiştirme Masası
    Bebek Alt Değiştirme Masası

    Genelde ahşap olarak üretilen bebek alt değiştirme masası için masanın üst yüzeyinde resimler de bulunabilir. Bu masanın altında ya da ayaklarında bir resim ya da renk yoktur. Fakat bu konuda her bir köşe ve ayağı renkli istemek de mümkün olabilir.

    Devamını oku
  • Medikal Lamba Özellikleri
    Medikal Lamba Özellikleri

    Medikal Lamba Ameliyat, cerrahi operasyon ve tıbbi müdahale gibi zorunlu durumlarda hekimlerin ve tıbbi personelin işini kolaylaştıran en önemli teknik malzemelerden biri medikal lamba yani ameliyat lambasıdır. Hekimin veya hemşire gibi tıbbi personelin görüş açısını ve kalitesini en üst seviyede tutmasını sağlayan medikal lamba, her hastanede, klinikte vb. kurumlarda mutlaka bulunması gereken tıbbi bir malzemedir. Medikal lamba, özel yansıtıcıları ile bağdaşık ve gölgesiz bir aydınlatma...

    Devamını oku
  • Masaj Yatağı Modelleri?
    Masaj Yatağı Modelleri?

    En İyi Masaj Yatağı Modelleri? Masaj yatakları, İnsanların ruhen ve bedenen rahatlamaları için güzellik merkezi ve sağlık merkezlerinde kullanılmaktadır. Rahatlamak için masaj yaptırmayı ve spa masajları tercih eden insanlar için kullanışlı ve birbirinden farklı özelliklerde pek çok masaj yatağı modeli mevcuttur. Bu tür masaj yataklarını almadan önce mutlaka bu işten anlayan bir uzmandan yardım almak faydalı olacaktır.

    Devamını oku
  • Kan Alma Sedyesi
    Kan Alma Sedyesi

    Hastane ortamları içerisinde kan alma bölümlerinde sık olarak kullanılmakta olan kan alma sedyesi ürünü hakkında bilmeniz gereken bazı özelliklerden sizlere bahsetmek istiyoruz. İlk olarak bu ürün kan alma birimi içerisinde çalışan sağlık personeline rahatlık sunmaktadır. Bunun nedeni ise hastanın rahat bir pozisyon alarak kan alınacak olan kol üzerinde iyi bir hakimiyetin kurulmasına olanak vermesidir.

    Devamını oku
  • Tattoo Sehpası
    Tattoo Sehpası

    Dövme sanatı oldukça zahmetli bir uğraş dalıdır. Bu sanat dalı içerisinde bulunan bir kişi kurmuş olduğu stüdyo içerisinde eksik bir malzemenin olmadığından emin olmak zorundadır. İşlem sırasında malzemeleri kendine yakın bir konum içerisinde tutması bir dövme ustasının en büyük avantajlarından biri olarak söylenebilir. Bu ürünlerin kendisine yakın olabilmesi için kullanabileceği pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri de tattoo sehpası olarak isimlendirilmekte olan üründür.

    Devamını oku
Showing 133 to 144 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı