Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Son Gönderiler

  • Kaliteli Saç Ekim Koltukları
    Kaliteli Saç Ekim Koltukları

    Saç ekim koltukları güzellik ve bakım merkezlerinde genellikle erkeklerin tercih ettiği saç ektirme işlemi için kullanılır. Saç ekim son zamanlar da erkekler tarafından çok fazla tercih edilmeye başlandı. Bunun nedeni teknolojinin ileri düzeyde olması ve kellik sorunu yaşayan erkeklerin artık saç ektirerek daha doğal bir görüntüye sahip olmak istemeleridir. 

    Devamını oku
  • Masaj Yatağı Üreticisi
    Masaj Yatağı Üreticisi

    Kozmetik ürünler, kaliteli karyola ve yatak sistemleri, veteriner malzemeleri, masaj yatakları hareketli yatak düzenekleri ve daha birçok malzemenin satışını yapan probed.com.tr sitesi her sektöre hitap ediyor. Sağlık açısından yaptırılması uygun görülen masaj için konforlu masaj yatakları seçeneği sunan siteye 7/24 ulaşarak verilen hizmetler hakkında bilgi alınabiliyor.

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltuklarındaki Kalite
    Kan Alma Koltuklarındaki Kalite

    Tüm devlet ve özel hastanelerde yer alan kan alma koltukları zamanı geldiğinde değiştirilmesi gerekir. Özellikle birçok farklı alternatife sahip olan kan alma koltuğu modelleri en uygun fiyatlarla bu sitede yer almaktadır. Kan alma koltuklarındaki tüm konfor ve rahatlık % yerli üretime sahip bu firma ile mümkündür. 

    Devamını oku
  • Muayene Sedyesi Üreticisi
    Muayene Sedyesi Üreticisi

    Muayenehanelerde kullanılan muayene sedyesi, son yıllarda kalite anlamında oldukça ileri seviyelere ulaşmıştır. Birçok farklı medikal ürün markası çok daha iyi muayene sedyelerini daha uygun fiyata sunabilmektedirler. Muayene sedyesi satışı yapan firmalardan olan Probed firması da bu tür ürünleri kullanıcılarının beğenisini sunmaktadır.

    Devamını oku
  • Spa Yatakları
    Spa Yatakları

    Çağdaş yaşam, birçok değişik sorunu da beraberinde getiriyor. Gün içinde stres seviyesinin yükselmesi nedeni ile kas ağrıları gibi problemlerin yanında, strese bağlı olarak hastalıklarda da artış gözleniyor. Rahatlatıcı etkinliklerin başında gelen masaj ve terapilerin bir arada sunulduğu spa merkezleri, gün içinde oluşan stresten uzaklaşmanıza yardımcı olmaktadır.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Yatağı
    Kalıcı Makyaj Yatağı

    Kalıcı makyaj, organik içerikli boyaların, işlem yapılacak bölgelere mikro iğneler ile yerleştirilmesiyle yapılan bir işlemdir. Kalıcı makyaj yatağı da bu işlem esnasında kalıcı makyaj yaptıracak kişinin yatırıldığı sedyedir.

    Devamını oku
  • Eskabo Basamak Üreticisi
    Eskabo Basamak Üreticisi

    Medikal malzemeler hemen hemen her alanda karşımıza çıkmaktadır. Günlük hayatın yanı sıra sağlık yaşantımızı da kolaylaştıran medikal ürünlerden biri de  eskabo basamak olarak bilinir. Gerek hastaların gerek sağlık personellerinin hayatını kolaylaştıran bu basamak türü günlük hayatımızda da her alanda rahatça kullanılmaktadır.

    Devamını oku
  • Üç Kanatlı Paravan
    Üç Kanatlı Paravan

    Çok amaçlı olarak üretilen üç kanatlı paravan pratik ve etkili bir kullanıma sahiptir. Özel muayene alanlarında, hastanelerde ya da masaj salonu gibi hijyen isteyen pek çok alanda kullanılan üç kanatlı paravan anti bakteriyel yapıya da sahiptir.

    Devamını oku
  • Ağda Yatağı Üreticisi
    Ağda Yatağı Üreticisi

    Günlük yaşam içerisinde gerek kadınların gerekse de erkeklerin en fazla uğraş verdiği konulardan bir tanesi vücutlarında bulunmakta olan kıllardır. Bu kıllardan kurtulmak adına çeşitli yöntemlere başvurulmaktadır.

    Devamını oku
  • Sir Yatağı
    Sir Yatağı

    Ağda işlemi gerçekleştirmekte olan iş yerleri içerisinde ağda uygulanacak olan bölgenin büyüklüğüne bağlı olarak ağda işleminin süresinde değişiklikler meydana gelebilmektedir. Bundan dolayı uzun işlemlerden geçecek olan bir müşterinin işlem sırasında rahat edebilmesi için iş yeri içerisinde sir yatağı gibi ürünlerin mutlaka bulunması gerekmektedir. 

    Devamını oku
  • Tattoo Sehpası
    Tattoo Sehpası

    Dövme sanatı oldukça zahmetli bir uğraş dalıdır. Bu sanat dalı içerisinde bulunan bir kişi kurmuş olduğu stüdyo içerisinde eksik bir malzemenin olmadığından emin olmak zorundadır. İşlem sırasında malzemeleri kendine yakın bir konum içerisinde tutması bir dövme ustasının en büyük avantajlarından biri olarak söylenebilir. Bu ürünlerin kendisine yakın olabilmesi için kullanabileceği pek çok ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerden biri de tattoo sehpası olarak isimlendirilmekte olan üründür.

    Devamını oku
  • Medikal Askılık
    Medikal Askılık

    Medikal, insan sağlığını korumak ve sağlığını geri getirmek amacıyla yapılmakta olan uygulamaların tümüne verilmekte olan bir isimdir. Daha kısa bir şekilde tanım yapacaksak eğer medikal şifa sanatı olarak isimlendirilebilmektedir.

    Devamını oku
Showing 349 to 360 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı