Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Tatto Sehpası Nedir?
    Tatto Sehpası Nedir?

    En iyi Tatto Sehpası Nasıl Olmalıdır? Dövme sanatı icra etmek isteyen birinin ilk olarak bir stüdyo açmadan önce iş içerisinde gerekli konulara hakim olabilmek adına çıraklık sürecinden geçmiş olmaları gerekmektedir. Bunun ardından bir dövme stüdyosu açınca kesinlikle ürünlerinizin eksik olmamasına dikkat ediniz. İşlem sırasında malzemelerinizin eksik olması müşterilerinizin sizden uzaklaşmasını sağlayacaktır. Bununla beraber işlem için kullanacağınız ürünlerinizin kesinlikle yanınızda...

    Devamını oku
  • Ağda Masası
    Ağda Masası

    Birbirinden farklı sir ağda masası modeli için hazırlanmış yazımız firmamız güvencesi ile satılan ağda masası modelleri hakkında kısa bir bilgi vermektedir.

    Devamını oku
  • Masaj Sedyesi
    Masaj Sedyesi

    Masaj, sağlıklı bir vücuda sahip olmak ya da sağlıklı kalabilmenin en basit yöntemidir. Masajın temelini dokunmak oluşturur. Yapılan deneylerle masajın insanda yarattığı olumlu etki kanıtlanmıştır. Ağrılı bir vücuda doğru bir şekilde yapılan masaj ağrıları sona erdirir. Bu nedenle son yıllarda ülkemizde birçok masaj salonu açılmasının yanında büyük oteller, tatil köyleri, kaplıca merkezleri, güzellik salonları da hizmetleri arasına masaj bölümleri eklemiştir.

    Devamını oku
  • Hasta Yemek Masası
    Hasta Yemek Masası

    Hastane ortamı içerisinde bulunmakta olan hastaların rahat bir şekilde ihtiyaçlarını giderebilmeleri açısından kullanabilecekleri çeşitli ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler içerisinde ilk olarak göze çarpmakta olan şeylerden biri yemek ihtiyaçlarını rahat bir şekilde giderebilmelerine olanak sağlayan hasta yemek masası ürünüdür. Bu ürün sahip olduğu bazı özellikleri sayesinde hastane ortamı içerisinde bulunan kişilerin yemek yeme ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılamaya yaramaktadır.

    Devamını oku
  • Spa Yatakları Üreticisi
    Spa Yatakları Üreticisi

    Sağlık açısından doktorlarında uygun gördüğü spa, vücut için oldukça gerekli olan bir uygulamadır. spa yatakları spa malzemeleri, masaj yatakları satışını yapan probed.com.tr sitesi spa salonları tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Kaliteli ve yüzde yüz yerli üretim olan spa yatakları spa yaptırmayı tercih eden kişilerin rahat ve konforu yaşaması açısından önemli bir rol oynuyor. Probed sitesi spa yatakları konusunda her detayı müşterileriyle paylaşıyor.

    Devamını oku
  • Muayene Sedyeleri Fiyatı
    Muayene Sedyeleri Fiyatı

    Muayene sedyeleri, hastaneler, tıp merkezleri, klinikler, sağlık ocakları, eczaneler, kuaförler, güzellik salonları, saç ekim merkezleri, estetik merkezleri, lazer epilasyon merkezleri ve ağda merkezleri gibi aklınıza gelebilecek her sağlık kurumunda ve insanların görüntüsü ve cildine uygulama yaptıracağı her kurumda bulunan bir üründür. 

    Devamını oku
  • Tattoo Koltuğu Modelleri
    Tattoo Koltuğu Modelleri

    Tattoo Koltuğu Tattoo koltuğu, dövme yapılan her işletmede bulunması gereken demirbaş ürünlerden biridir. Dövme veya tattoo dükkanlarında yapılan dövme işlemi sırasında, dövme yaptıran kişinin konforu düşünülerek tasarlanmış olan tattoo koltuğu, aynı zamanda dövme sanatçısına da kullanım alanı ve rahat hareket etme imkanı sunmaktadır. Bazı durumlarda oldukça acılı bir işlem olan dövme uygulaması esnasında kişinin oturduğu tattoo koltuğu rahatlığının yanı sıra hijyenik ve temiz olmalıdır.

    Devamını oku
  • Muayene Basamağı Nedir?
    Muayene Basamağı Nedir?

    Muayene Basamağı Medikal malzemeler arasında küçük ama önemi büyük malzemelerden olan muayene basamağı firmamız ürün listesinde yer almaktadır. Diğer malzemeler gibi belirli testlerden geçen be hastane malzemeleri yönetmeliğine uygun olarak üretilmiştir. Muayene basamağı hastaların muayene sedyesine çıkmaları sırasında kullandıkları basamaklardan oluşan bir ekipmandır. Hastaların ağrı acı içerisinde adım atmaları zor olduğundan tasarımı yapılarak üretilmiştir. Hastanelerde bulunan...

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltuğu Üretici
    Kan Alma Koltuğu Üretici

    Kan Alma Koltuğu Fiyatları Kan alma koltukları hastaların ve kan verecek olan kişilerin rahatça kan verebilecekleri şekilde tasarlanır. Koltuklar kaliteli ve dayanıklı olmalıdır. Kan alma koltukları, kan alma işlemi esnasında kişinin fiziksel yapısına göre de ayarlanabilmesi için hareketli parçalardan oluşur. Kan alma koltukları kan merkezleri, Kızılay gibi kan toplayan kurumlar, sağlık ocakları, revirler, hastaneler, çeşitli klinikler, huzur evleri ve yaşlı bakım evleri başta olmak üzere...

    Devamını oku
  • Sir Ağda Yatağı Fiyatları
    Sir Ağda Yatağı Fiyatları

    Güzellik ve bakım piyasası içerisinde teknolojiye bağlı olarak yenilikler meydana gelmektedir. Özellikle kuaför ve güzellik salonları içerisinde gerçekleştirilmekte olan ağda işlemleri için kullanılan ekipmanlar sayılabilmektedir. Bu işlemler eskiden dayanılmaz derecede acı ile gerçekleşmekteyken günümüzde artık acısız bir şekilde ağda yapma şansına sahipsiniz. Bununla birlikte işlem sırasında müşterilerin en iyi pozisyonu alabilmeleri için kullanılan ürünler bulunmaktadır. Bu ürünler...

    Devamını oku
  • Spa Sedyesi Özellikleri
    Spa Sedyesi Özellikleri

    SPA SEDYESİ Spa tamamen dinlenme ve rahatlama amaçlı yapılmaktadır. İçeri girerken müzik ve ortam da sizleri rahatlatma amaçlıdır. Spa bakımlarında çeşitli tedaviler de uygulanmaktadır. Stresten uzaklaşmak, canlanmak gibi etkenlerin yanında selülit tedavisi ve cilt bakımı yaptırmak da mümkündür. Spa merkezlerinde ayın bazı günlerinde kampanyalar da yapılmaktadır. Kampanyaları takip etmenizi öneririz.

    Devamını oku
  • Muayene Basamağı
    Muayene Basamağı

    Teknolojik gelişmeler her alanda olduğu gibi tıbbi alanda da etkisini göstermektedir. Hastane malzemeleri olarak muayene basamağı fiziki muayenelerde sedyeye çıkma aşamasında hastanın durumu açısından büyük önem taşır.

    Devamını oku
Showing 205 to 216 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı