Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Dövme Taburesi Nedir?
    Dövme Taburesi Nedir?

    En İyi Dövme Taburesi Nedir? Yüzyıllardan beri insanlar dövme işiyle uğraşmaktadır. Dövmecilik dünyanın en eski mesleklerinden biridir. İnsanlar çeşitli sebeplerle dövme yaptırmaktadırlar. Dövme bir sanattır. Dövmeler genellikle bir mesaj vermek için yapılır ve her dövmenin bir anlamı vardır.

    Devamını oku
  • Paslanmaz Veteriner Masası Üreticisi
    Paslanmaz Veteriner Masası Üreticisi

    Veteriner masası veterinerler de hayvan tedavi etmek için kullanılan masalardır. Bu masalar çok amaçlı olarak işlev görür. Genellikle sedye şeklindedir. Veterinerler küçük çaplı dükkanlar olduğu için genellikle bir veya iki adet olarak alırlar. Bu tarz ürünler genellikle dayanıklı malzemelerden üretilir. Bu nedenle uzun süreli kullanmanız da mümkün olacaktır. Veteriner masası mutlaka steril olması gereken masalardır. Hayvan tedavi etmek de kullanılan bu ürünler ameliyat işlemi bittikten sonra...

    Devamını oku
  • Bebek Alt Açma Masası
    Bebek Alt Açma Masası

    Anneler için bebek bakımı zorlu bir süreç olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle bebeklerin atlarının temizlenmesi yeni anne babalar için zor bir uğraş olarak tanımlanıyor. Ancak bebek alt açma masası gibi ürünler söz konusu işlemin çok daha seri ve pratik bir şekilde yapılabilmesini mümkün kıldığı biliniyor.

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Sedyeleri
    Cilt Bakım Sedyeleri

    Ülkemizde ve Dünyada cilt bakımı üzerine farklı yöntemler ortaya çıkmaktadır. Böylelikle cilt bakımı yaptırmak isteyenler çok kısa sürede bu uygulamadan faydalanabilirler. Uygulama esnasında bir önemli durumda bilindiği gibi ortamdır. Güzellik salonları, kuaförler ve büyük tatil köylerinin ilgili bölümlerinde yapılan cilt bakımlarında her türlü bulaşıcı hastalığın bulaşma riski vardır. Bu nedenle ilgili ekipmanların özenle seçilmesi gereklidir.

    Devamını oku
  • Dövme Sedyesi Fiyatı
    Dövme Sedyesi Fiyatı

    Şu sıralar dövme sektörü oldukça ön planda. İnsanlar dövme yaptırmak için sıraya giriyor bile diyebiliriz. Kalıcı ve geçici dövme gibi çeşitleri olan dövmeleri yaptırırken kullandığımız bir eşya da dövme sedyesi. Geçici dövme yaptıranlar için çok fazla sorun olmasa da kalıcı dövme yaptırmak isteyenlerin korkulu rüyası diyebiliriz o sedyeye oturmak.

    Devamını oku
  • Muayene Masası Üreticisi
    Muayene Masası Üreticisi

    Hastanelerde ve tıp merkezlerinde kullanılan muayene masası özel tasarlanmaktadır. Hastane ve tıp merkezlerine gelen kişilerin rahatlığı öncelikli olarak göz önüne alınmaktadır. Masaların birçok çeşidi bulunmaktadır. Peki bir muayene masası nasıl seçilir?

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Yatağı Üreticisi
    Cilt Bakım Yatağı Üreticisi

    Günümüzde yeni gelişen ve gün geçtikçe büyüyen sektörlerden biride güzellik merkezleridir. Çoğunlukla kadınların ihtiyaçları için tasarlanan bu salonlarda cilt bakımından tüm vücutla ilgili çeşitli işlemler yapılmaktadır. Bu amaçla cilt bakım yatağı tasarımları yapılmıştır.

    Devamını oku
  • Masaj Yatakları Üreticisi
    Masaj Yatakları Üreticisi

    Masaj hayatımızın oldukça önemli bir parçasıdır. Bizi rahatlatan, tüm stresimizi alıp götüren bir konudur. Masaj yatakları da bir o kadar önemlidir. Masaj yapılan yatağın rahat olması masajın daha verimli ve amacına uygun bir şekilde ilerlemesine sebep olmaktadır.

    Devamını oku
  • Ucuz Kan Aldırma Koltuğu
    Ucuz Kan Aldırma Koltuğu

    Kan alma sırasında sorun yaşanması muhtemel olacağından dolayı kan alma koltuğu seçiminde dikkatli olunmalıdır. Bu kan alma koltuğu seçimi kesin olarak hastanın hareket kabiliyetini ve duruşunu etkileyen türde olmalıdır

    Devamını oku
  • Koltuk İle Oluşturulan Hazır Setler Nelerdir?
    Koltuk İle Oluşturulan Hazır Setler Nelerdir?

    İşletmelerde, sağlık kurumlarında ve birçok yerde oturma veya yatma için ürünler alınır. Özgülendiği alanda her biri işlevini en iyi biçimde yerine getirir. Destek sağlama, depolama, görünüm olarak kullanılma ve aydınlatma gibi işlevleri olan bu ürünler işletmenin olmazsa olmazıdır.

    Devamını oku
  • Serum Askılığı Üreticisi
    Serum Askılığı Üreticisi

    Sağlık sektörü içerisinde çalışıyorsanız eğer hastane içerisinde serum askılıklarının ne kadar önemli bir yeri olduğunun bilincindesinizdir. Bundan dolayı hastane içerisinde bulunan serum askılıklarının son derece kaliteli ve kullanışlı olması sağlık çalışanlarının aramış oldukları özellikler arasındadır. Bundan dolayı hastaneler serum askılığı temin edeceği zaman belli başlı özellikler aramaktadır.

    Devamını oku
  • Konforlu Masaj Yatakları
    Konforlu Masaj Yatakları

    Masaj yatakları, konforlu ve hijyenik bir ortam sağlaması açısından önemlidir. Ortam sıcaklığını gerekli miktarda ayarlayarak vücudu masaja hazırlar. Farklı masaj ayarları bulunur. Bu şekilde ihtiyaç duyulan masaj tipi uygulanabilir. 

    Devamını oku
Showing 229 to 240 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı