Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Öne çıkan gönderiler

  • Epilasyon Yatağı
    Epilasyon Yatağı

    Epilasyon yatakları lazer epilasyon ya da standart epilasyon için ayrılmamaktadır. Her iki epilasyon işlemi için de epilasyon yatağı kullanılmaktadır. Epilasyon yatakları türleri de pek çok sıralamadan oluşmaktadır.

    Devamını oku
  • Dövme Setup Masası
    Dövme Setup Masası

    Dövme Setup Masası, ürünümüzde isteyenler için ürünlerimiz arasında eksik olmasın diye üretildi. Bu ürünümüz ile ne kadar muhteşem bir şekilde hizmet verdiğimizi, siz değerli müşterilerimize ispatlamış olduk. Bu ürünümüzün de çok tutacağından ve çok fazla sipariş isteneceğinden de hiç kuşkumuz yok. Bu özgüvenimiz ile yaptığımız ürünler hep sizin sayenizde gerçekleşti, sizin beğenileriniz ve olumlu veya olumsuz eleştirileriniz sayesinde biz yolumuza doğru şekilde devam ettik çok teşekkürler....

    Devamını oku
  • Cilt Bakım Koltukları
    Cilt Bakım Koltukları

    Güzellik salonları ve kuaför sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Kadınların özellikle son yıllarda özen ve bakım konusuna verdiği önem buna sebep olarak gösterilebilir. Cilt bakımı da güzelleşmenin ve sağlıklı görünmenin ilk adımıdır.  Bu amaçla açılan salonlardaki cilt bakım koltukları hem fonksiyonel hem de hijyenik olmalıdır. Kuaförler ve güzellik salonları cilt bakım koltukları alımlarında mutlaka bu özelliklere dikkat etmelidir. Firmamızda hem sağlıklı hem de fonsiyonel cilt bakım...

    Devamını oku
  • Paravan Bölme
    Paravan Bölme

    Hastaların mahremiyetini sağlamak adına ya da belirli alanın görünüme kapanması adına paravan bölme kullanımı gerekmektedir. Sadece belirli alanın görünümünü engellemek ve bu alanda istendiği an rahat hareket edebilmek ancak paravan bölme ile sağlanmaktadır.

    Devamını oku
  • Muayene Masaları
    Muayene Masaları

    Sağlık alanında sayılı olarak en vazgeçilmez ürünler arasında yer alan muayene masaları, hastalar için tasarlanmış muhteşem ürünlerdir. Biz bu alanda ki ihtiyacı gidermek ve daha iyisini yapmak için çalıştık ve yeni Muayene Masaları, ürünlerimizi değerli satıcılarımızın önlerine, en iyisini seçmek isteyen kurumlara hazır hale getirdik.

    Devamını oku
  • Kaliteli Saç Ekim Koltukları
    Kaliteli Saç Ekim Koltukları

    Saç ekim koltukları güzellik ve bakım merkezlerinde genellikle erkeklerin tercih ettiği saç ektirme işlemi için kullanılır. Saç ekim son zamanlar da erkekler tarafından çok fazla tercih edilmeye başlandı. Bunun nedeni teknolojinin ileri düzeyde olması ve kellik sorunu yaşayan erkeklerin artık saç ektirerek daha doğal bir görüntüye sahip olmak istemeleridir. 

    Devamını oku
  • Masaj Yatağı Üreticisi
    Masaj Yatağı Üreticisi

    Kozmetik ürünler, kaliteli karyola ve yatak sistemleri, veteriner malzemeleri, masaj yatakları hareketli yatak düzenekleri ve daha birçok malzemenin satışını yapan probed.com.tr sitesi her sektöre hitap ediyor. Sağlık açısından yaptırılması uygun görülen masaj için konforlu masaj yatakları seçeneği sunan siteye 7/24 ulaşarak verilen hizmetler hakkında bilgi alınabiliyor.

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltuklarındaki Kalite
    Kan Alma Koltuklarındaki Kalite

    Tüm devlet ve özel hastanelerde yer alan kan alma koltukları zamanı geldiğinde değiştirilmesi gerekir. Özellikle birçok farklı alternatife sahip olan kan alma koltuğu modelleri en uygun fiyatlarla bu sitede yer almaktadır. Kan alma koltuklarındaki tüm konfor ve rahatlık % yerli üretime sahip bu firma ile mümkündür. 

    Devamını oku
  • Muayene Sedyesi Üreticisi
    Muayene Sedyesi Üreticisi

    Muayenehanelerde kullanılan muayene sedyesi, son yıllarda kalite anlamında oldukça ileri seviyelere ulaşmıştır. Birçok farklı medikal ürün markası çok daha iyi muayene sedyelerini daha uygun fiyata sunabilmektedirler. Muayene sedyesi satışı yapan firmalardan olan Probed firması da bu tür ürünleri kullanıcılarının beğenisini sunmaktadır.

    Devamını oku
  • Spa Yatakları
    Spa Yatakları

    Çağdaş yaşam, birçok değişik sorunu da beraberinde getiriyor. Gün içinde stres seviyesinin yükselmesi nedeni ile kas ağrıları gibi problemlerin yanında, strese bağlı olarak hastalıklarda da artış gözleniyor. Rahatlatıcı etkinliklerin başında gelen masaj ve terapilerin bir arada sunulduğu spa merkezleri, gün içinde oluşan stresten uzaklaşmanıza yardımcı olmaktadır.

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Yatağı
    Kalıcı Makyaj Yatağı

    Kalıcı makyaj, organik içerikli boyaların, işlem yapılacak bölgelere mikro iğneler ile yerleştirilmesiyle yapılan bir işlemdir. Kalıcı makyaj yatağı da bu işlem esnasında kalıcı makyaj yaptıracak kişinin yatırıldığı sedyedir.

    Devamını oku
  • Eskabo Basamak Üreticisi
    Eskabo Basamak Üreticisi

    Medikal malzemeler hemen hemen her alanda karşımıza çıkmaktadır. Günlük hayatın yanı sıra sağlık yaşantımızı da kolaylaştıran medikal ürünlerden biri de  eskabo basamak olarak bilinir. Gerek hastaların gerek sağlık personellerinin hayatını kolaylaştıran bu basamak türü günlük hayatımızda da her alanda rahatça kullanılmaktadır.

    Devamını oku
Showing 337 to 348 of 376 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı