Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Öne çıkan gönderiler

  • Kan Alma Koltuğu
    Kan Alma Koltuğu

    Gerek kan bağışı gerek ise tahlillerde kan alma işlemi yapılmakta ve kan verme sırasında hastaların sağlığı ve konforu ön planda olmalıdır. Bu sebepten üretici ve imalatçı firma olarak Probed Kan Alma Koltukları için hazırladığımız makaleyi sizlere sunuyoruz.

    Devamını oku
  • Paslanmaz Veteriner Masası
    Paslanmaz Veteriner Masası

    Küçük tüylü dostlarımızın muayene ameliyat ve tedavi süreçleri için veteriner masası üretmekteyiz. Veteriner hekimlerimiz tarafından kedi köpek ve birçok canlının muayene ve operasyonlarında kullanılabilen krom malzemeden imal paslanmaz veteriner masaları için yazılan makalemizi inceleyiniz.

    Devamını oku
  • Saç Ekim Koltuğu
    Saç Ekim Koltuğu

    Güzelleşmek adına yitirilenlerin kolayca doldurulabildiği bir diğer alan da saç ekimi. Uzmanlar tarafından saç ekimi için gerçekleştirilen operasyonlar uzun sürmekte bu esnada saç ekimi yapılacak kişinin uzun saatler koltuk üzerinde rahat oturması  gerekmektedir. Tarafımızca üretilen saç ekim koltuğu modelleri uzun süre oturumlarda sizleri rahatsız etmeyecektir.

    Devamını oku
  • Masaj Masası
    Masaj Masası

    Masaj vücuda alanında uzman kişilerce yapılan sistematik dokunma hareketlerinin tamamına denir. Masaj yapılırken masaj masası gibi bazı materyallere ihtiyaç vardır. 

    Devamını oku
Showing 373 to 376 of 376 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı