Blog navigation

Blog Kategorileri

Son Gönderiler

Popüler gönderiler

  • Ağda Masası Özellikleri
    Ağda Masası Özellikleri

    AĞDA MASASI Günümüz içerisinde artık bütün insanlar kendilerine bakım göstermektedir. Bu yüzden eskiden sadece kadınların kullanmakta olduğu ağda yöntemi ile kıllardan kurtulma artık erkekler tarafından da tercih edilmektedir. Bundan dolayı güzellik merkezleri ağda işlemini gerçekleştirirken son derece modern ürünleri tercih etmeye özen göstermektedirler. Bundan dolayı ağda işlemi sırasında çeşitli malzemeleri kullanmayı asla ihmal etmemektedirler. Bu ürünler içerisinde tercih edilmekte olan...

    Devamını oku
  • Dövme Stüdyosu İçin Gerekli Malzemeler
    Dövme Stüdyosu İçin Gerekli Malzemeler

    Bir dövme stüdyosu açma fikriniz varsa bu yeri açmak için ve açtıktan sonra sizler için gerekli olacak olan çeşitli malzemeler bulunmaktadır. Bugün sizlere bu dövme malzemeleri hakkında detaylı bilgileri toplamaya çalıştık. İlk olarak bu ürünlerin çeşitlerinden sizlere bahsedeceğiz. Daha sonra ise bu ürünlerin fiyat ve kullanım amaçlarından söz edeceğiz.

    Devamını oku
  • Kan Alma Yatağı
    Kan Alma Yatağı

    Kan Alma Yatağı, hastanelerin, sağlık kurum ve kuruluşların vazgeçilmez ürünüdür. Bu yüzden bu ürünlerin gayet sağlıklı, konforlu, iyi yapıda olması gereklidir ki ancak kan aldıran insanlar rahat edebilesin biz bu konuya dikkat ederek en doğru ürünü üretmek ve siz değerli firmalara satmak için yola çıktık. En iyi ve kaliteli ürünü üretmek için kaliteli malzemeleri seçtik ve hasta en uygun nasıl şekilde rahat edebilir ve kan alan kişilerin rahatını düşünerek çizimlerini gerçekleştirdik ve...

    Devamını oku
  • Kan Alma Koltuğu Üreticisi
    Kan Alma Koltuğu Üreticisi

    Kan alma koltuğu sık kullanılan medikal ürünlerden biridir. Kan alma işlemi hassasiyet gerektiğinden kişiye özel ayarlanabilmesi önemlidir. Bu sebeple genel olarak hareketli malzemelerden oluşur. Ayrıca çabuk enfeksiyon alınabilecek bir işlem gerçekleştiğinden ortam hijyeni de sağlanmalıdır. Kan alma koltuğu hastanelerde, kan alma merkezlerinde, kızılay gibi kan toplayan kurumların kan alma araçlarında kullanılır. Kullanım alanına göre kolay taşınabilir olması ve her iki taraftan da kan...

    Devamını oku
  • Spa Yatakları Fiyatı
    Spa Yatakları Fiyatı

    Masaj salonları ve güzellik merkezlerinde uygulanan birçok masaj türü vardır. Hepsinde farklı yöntem ve teknikler uygulanır. Ama temel olarak hepsinin amacı vücudun yorgunluğunu, stresini alarak vücudu dinlendirmek ve kan dolaşımını arttırarak rahatlama sağlamaktır.

    Devamını oku
  • Ahşap Masaj Yatağı
    Ahşap Masaj Yatağı

    Probed, profesyonel yatak ve koltuk sistemleri hizmetini sunan bir firmadır. Firmanın en çok rağbet gören ürünlerinden biri ise masaj yatağı. Piyasadaki muadillerine göre oldukça uzun kullanım süresi sunan ürünler kalitesine oranla makul fiyatlarda müşteriler ile buluşmaktadır. Uzun süre kullanımda bulunacağınız bir malzemenin size yaptırmış olduğu tasarruf ilk ödediğiniz fiyat üzerinden yapılamaz.

    Devamını oku
  • Saç Ekim Koltuğu ve Sedyesi
    Saç Ekim Koltuğu ve Sedyesi

    Saç ekimi kliniği ve ameliyathanelerde kullanılan saç ekim koltuğu ve sedyesi almadan önce mutlaka okumanız gereken rehber niteliğinde yazımızı sizler için hazırladık. Hemen şimdi blog yazımıza göz atabilirsiniz.

    Devamını oku
  • Sir Yatağı
    Sir Yatağı

    Ağda işlemi gerçekleştirmekte olan iş yerleri içerisinde ağda uygulanacak olan bölgenin büyüklüğüne bağlı olarak ağda işleminin süresinde değişiklikler meydana gelebilmektedir. Bundan dolayı uzun işlemlerden geçecek olan bir müşterinin işlem sırasında rahat edebilmesi için iş yeri içerisinde sir yatağı gibi ürünlerin mutlaka bulunması gerekmektedir. 

    Devamını oku
  • Lazer Epilasyon Yatağı Ve Hasta Yatağı Arasındaki Fark Nedir?
    Lazer Epilasyon Yatağı Ve Hasta Yatağı Arasındaki Fark Nedir?

    Sedye ve yatak türlerinin kullanım alanları ürünün işlevi hakkında bilgi verir. Sedye ve yatak tipindeki ürünlerin her birinin çeşitli özelliklerinin bulunması onların adlandırılma şekillerini de farklılaştırır.  Lazer epilasyon yatağı, masaj yatağı ve hasta yatağı olarak nitelendirilmesinin sebebi de budur.

    Devamını oku
  • Saç Ekim Koltuklarında Büyük İndirimler
    Saç Ekim Koltuklarında Büyük İndirimler

    Saç ekim koltuğu modelleri için indirimli fiyatlar

    Devamını oku
  • Kalıcı Makyaj Sedyesi
    Kalıcı Makyaj Sedyesi

    Güzel görünmek son yıllardaki gelişmeler ile birlikte daha kolay hale gelmiştir. Her yeni günde karşımıza çıkan kalıcı makyaj ve buna benzer yeni çıkan yöntemleri birçok bayan tercih etmektedir. Bu sayede her gün makyaj yapmak yerine günün her anında aynı güzelliğe ve bakımlı görünüme sahip olur. Yeni açılan güzellik salonları ve kuaför salonlarının ilgili bölümleri bu gelişmeden faydalanarak hizmet listelerine bu yenilikleri ekler.

    Devamını oku
  • Spa Sedyesi
    Spa Sedyesi

    Ülkemizde de dünyada olduğu gibi son yıllarda Spa salonu sayısı artmaktadır. Bu salonlarda yapılan özel losyonlarla masaj işlemine Spa denilir. Sadece özel salonlarda değil birçok büyük otel tatil köyünde de spa salonu kişisel bakım kısmında yer almaktadır.

    Devamını oku
Showing 277 to 288 of 383 (32 Pages)
Yukarı çık
Menü
Kapat
Sepet
Kapat
Geri
Hesap
Kapat
WhatsApp Destek Hattı